• Leonarda Ķestere-Kļaviņa atklāj pārsteidzošu stāstu, kā viņa tika pie sava vārda

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    17. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Viesojoties sarunu raidījumā «Pasaki To Skaļi», aktrise Leonarda Ķestere – Kļaviņa atklāja stāstu par to, kā viņas vecākiem radusies ideja viņas vārdam. Izrādās, ka pie Leonardas mammas, kura arī bijusi aktrise, kādā sapnī paviesojies visiem zināms mākslinieks, kurš teicis, ka gaidāma meitiņa un devis šo enerģisko vārdu.

    Spilgtā un vienmēr enerģiskā aktrise Leonarda, piedaloties raidījumā, atklāj sava vārda izcelsmes stāstu, kas pārsteidz visus klātesošo.

    «Mana mamma ir aktrise, viņa gaida mani un ir sestajā grūtniecības mēnesī. Tajos senajos laikos, kad nav nekādas ultrasonogrāfijas, viņa redz sapni, kurā Leonardo DaVinči viņai saka – Astrīda, tev būs meita Leonarda, Leonarda, Leonarda,» saka aktrise.

    Sākotnēji viņas tēvs, mātes sapņiem nepievērs lielu uzmanību, noveļot vainu uz tā laika stāvokli, taču pēc trīs mēnešiem piedzima Leonarda un tēvs bijis vieglā šokā. Pats personīgi esot gājis uz dzimtsarakstu nodaļu un dzimšanas apliecībā rakstījis vārdu abās valodās, lai neviens to nesajauktu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē