• «Latvijas Lepnums» 20 gadu jubileju svinēs Rīgas pilī

    Personības
    Santa.lv
    Santa.lv
    7. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: TV3 Group
    Tradīcija sumināt iedvesmojošus cilvēkus «Latvijas Lepnums» ceremonijā turpinās jau 20 gadus. Svinot jubileju, balvas laureāti šogad tiek aicināti uz Rīgas pili, kur viņus sveiks Latvijas Valsts prezidents un citi sabiedrībā labi zināmi cilvēki. Par īpaši svinīgu jubilejas atmosfēru parūpēsies iespaidīgs mūziķu sastāvs. Pirms ceremonijas 18. novembra vakarā TV3 skatītājiem būs iespēja atskatīties uz «Latvijas Lepnuma» 20 gadiem Arņa Krauzes veidotajā filmā «Es ar tevi lepojos!».

    «TV3 Group Latvija» rīkotajā «Latvijas Lepnums» 20 gadu jubilejas ceremonijā Rīgas pilī tiks godināti desmit laureāti, kas ar saviem darbiem ir spējuši palīdzēt un iedvesmot.

    Vakara vadītāji Edijs Bošs un Arnis Krauze parūpēsies par svinīgu atmosfēru un sirsnīgām sarunām ar balvu saņēmējiem, bet iespaidīgu muzikālo programmu iedzīvinās Intars Busulis un Abonementa orķestris, Laima Vaikule, Dons un Mārcis Auziņš, Aija Andrejeva, Andrejs Osokins, Sudden Lights, kā arī Zigfrīds Muktupāvels un Jānis Lūsēns.

    «Latvijas Lepnuma» tradīcija turpinās jau 20 gadus, kuru laikā esam izskatījuši tūkstošiem pieteikumus par labiem cilvēkiem un viņu krietnajiem darbiem. Tas ir kļuvis par lielu un varenu stāstu, kas rada piederības sajūtu un iedvesmo. Ņemot vērā, ka šogad ir jubilejas gads, esam parūpējušies par īpaši svinīgu ceremoniju, kas skatītājiem palīdzēs notvert patriotisma un svētku sajūtu,» pastāstīja TV3 Group Latvija vadītājs Mindaugas Rakauskas.

    Svinīgā godināšanas ceremonija ir kļuvusi par tradīciju, kas aicina novērtēt un godināt līdzcilvēkus, kuri ar savu darbu un pašaizliedzību padara Latviju labāku, veicinot pozitīvas pārmaiņas, vairojot iejūtību, iekļaušanu, uzlabojot cilvēku savstarpējās attiecības un sabiedrības domu. Gadu no gada tiek apbalvotas mīlošas ģimenes, drosmīgi glābēji, patriotiski skolotāji, mērķtiecīgi jaunieši un citi cilvēki, kas spējuši iedvesmot un kļūt par lielisku piemēru apkārtējiem.

    Šogad balvas tiks piešķirtas nominācijās «Jaunietis», «Cilvēks cilvēkam», «Cīnītāja», «Novadnieks», «Iedvesmotājs», «Vairāk nekā prasa pienākums», «Skolotājs», «Sirdsdarbs», «Glābēji» un «Viens par visiem, visi par vienu».

    Balvas laureātiem pasniegs Latvijā atpazīstamas personības vai arī balvu saņēmējiem tuvi un svarīgi cilvēki, kurus atklāsim tikai svinīgās ceremonijas laikā, lai TV skatītājiem un pašiem laureātiem tas būtu īpašs pārsteigums. Laureātus uzrunās arī Latvijas Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs. Svinīgā ceremonija TV3 ēterā būs redzama Latvijas Republikas proklamēšanas dienā, tā uzsverot laureātu ieguldījumu valsts un sabiedrības stiprināšanā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē