• Kāpēc visi iekāro seksīgās aktrises Evijas Krūzes mākslas darbu? Apskati to!

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    13. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Evija Krūze
    Foto: Picture Agency
    Evija Krūze
    Nacionālā teātra aktrise Evija Krūze iesaistījusies labdarības akcijā «Brīvības putni». Tās laikā var iegādāties Latvijas slavenību apgleznotus putnu būrus ar viņu autogrāfiem. Evijai padevies īpaši dzīvespriecīgs mākslas darbs.

    «Gribēju radīt jautru un pavasarīgu būrīti, tāpēc to izkrāsoju zilā un dzeltenā krāsā un izrotāju ar Ukrainas simbolu saulespuķi un mārītēm. Cerēju, ka apgleznošanā iesaistīsies arī bērni, bet tā nenotika,» žurnālam «Privātā Dzīve» stāsta Nacionālā teātra aktrise Evija Krūze.

    «Apgleznot būri man palīdzēja vīrs, kurš ļoti iestājas par Ukrainu. Mājās mums bija saglabājušās krāsas, kuras pandēmijas laikā nopirkām bērniem. Un nu tās lieti noderēja,» atceras viņa. «Jāatzīst, ar gleznošanu esmu uz jūs, taču cēla mērķa labad saņēmos, un beigās tas bija tīri patīkams darbiņš,» atzīst Evija.  

    Evija Krūze
    Evija Krūze

    Evijas būrītis ļoti uzrunājis ļaudis, un tas jau kļuvis par iekārojamāko izsoles priekšmetu. «Mani priecē, ka, līdzko mans apgleznotais būrītis nonāca izsolē, tas uzreiz kļuva par favorītu. Par to jau liktas likmes, tāpēc skaidrs, ka noteikti kāds to nopirks,» gandarīta ir Evija. Pagaidām par Evijas būrīti tiek solīta visaugstākā cena – 150 eiro. Tikai par pieciem eiro atpaliek grupas Sudden Lights mākslas darbs, bet  par110 eiro ļaudis gatavi iegādāties Laura Reinika būrīti. Pagaidām 100 eiro ļaudis solījuši par Dailes teātra aktrises Leldes Dreimanes un pianista Andreja Osokina apgleznotajiem būrīšiem.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē