• Kamēr vīrs ir prom, pašmāju TV zvaigzne nopērk egli par 450 eiro

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    14. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Paredzot, ka Edgars nepiekristu šādam pirkumam, Kerkira izmanto brīdi, kad vīrs nav mājās. Viņa nomaina pērn nopirkto mākslīgo egli pret jaunu – daudz lielāku un dārgāku. Tās iegāde no ģimenes budžeta prasa 457 eiro.

    Tuvojoties gada gaidītākajiem svētkiem, Graudiņu ģimenes dāmas plāno iegādāties lielāku egli, par kuru sākotnēji nebija priecīgs Edgars, jo izmaksas ir mērāmas simtos. Kamēr vīrs ir prom, Kerkira tomēr nolemj, ka šis ir īstais brīdis, lai īstenotu savu ieceri un patērētu ģimenes budžetu.

    «Šis ir izdevīgākais brīdis, kad viņš ir prom, jo tik lielam pirkumam viņš nepiekristu. Bet šoreiz, jā, nebūs, kas runā pretī un es ātri visu izdarīšu!»

    Lai arī egles cena ir kosmiska, tā maksā 457 eiro, aizkadru intervijā viņa atzīstas, ja budžets būtu lielāks, tad pirktu dekorācijas bez apstājas, atvēlot šim priekam vismaz 15 tūkstošus.

    «Ja man nebūtu nekādi ierobežojumi, tad no ārpuses māja būtu vienās lampiņās, iekšā viss būtu vienās lampiņās, man būtu vismaz trīs lielas egles. Visas dekorācijas, vainagi uz durvīm. Es domāju, ka 15 tūkstošus es varētu iztērēt tikai dekorācijās.»

    Izskatās, ka vīra prombūtnes laikā Kerkirai ir iestājies kārtīgs Ziemassvētku iepirkšanās drudzis. Bet ko par to teiks Edgars?

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē