• «Glābējzvana» skaistule Kellija svin 50. jubileju! Kā viņa izskatās, un ko dara tagad?

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    23. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Skolas skaistuļi Kellija un Zeks bija jauniešu elki.
    Foto: Publicitātes foto
    Skolas skaistuļi Kellija un Zeks bija jauniešu elki.
    Jauniešu kulta seriāla «Glābējzvans» galvenā skaistule Kellija 23. janvārī svin dzimšanas dienu. Aktrisei Tifānijai Amberai Tīsenai aprit pusgadsimts!

    Tifānija Ambera Tīsena vēl aizvien izskatās tikpat lieliski kā jaunībā, un savu svētku dienu gaidīja ar prieku. Viņa sociālajos tīklos veica laika atskaiti līdz tai, vēstot – tuvojas viņas zelta jubileja! Tās priekšvakarā viņa nebēdnīgi koķetēja ar saviem faniem: «Vai šī lūpukrāsa man liek izskatīties pēc piecdesmitgadnieces?» Savā dzimšanas dienā aktrise dalījās ar seksīgu foto no savas guļamistabas. «Kalnam pāri!» vēstīja jubilāre savā «Instagram» albumā. Viens no pirmajiem viņu steidza sveikt sportiskais skaistulītis Sleiters no «Glābējzvana» laikiem – aktieris Mario Lopess: «Laipni lūdzam 5. līmenī, mazā!»  

     

    Seriāls «Glābējzvans», kas atnesa Tīsenai pasaules slavu, 90. gadu jauniešiem bija kā malks svaiga gaisa. Amerikāņu jauniešu ikdienas ainiņas piekala pie TV ekrāniem tūkstošus. Ikviena meitene sapņoja izskatīties kā amerikāņu vidusskolas skaistule Kellija Kapovska, kuru atveidoja neatvairāmā Tifānija Ambera Tīsena. Šo lomu viņa dabūja drīz pēc tam, kad skaistumkonkursā bija titulēta par «Jauno Mis Ameriku 1987». Serāla pirmā sērija pie skatītājiem nonāca 1989. gadā.

    Pēcāk aktrise veikli ielēca citā superpopulārā jauniešu seriālā  «Beverlihilsa 90210». Tas notika, kad no projekta aizgāja aktrise Šenonas Dohertija. Lai gan Tifānijai bijušas lomas arī citos TV seriālos un filmās, šos jauniešu supergrāvējus tām neizdevās pārspēt. Fani viņu vēl aizvien sauc par Kelliju.

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by Mario Lopez (@mariolopez)

    Tagad jau Tifānijas meita ir «Glābējzvana» varoņu vecumā. Hārperai Renai Smitai ir 13 gadi, bet aktrises jaunākais dēls Holts šogad svinēs 9. dzimšanas dienu. Tifānija aizraujas ar kulināriju, vada savu blogu, dalās ar gardām idejām un izdod recepšu grāmatas.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē