• Ģirtam Ķesterim šodien 60! Kas notiek viņa mīlas dzīvē?

    Jubileja
    Evija Kalnbērza
    14. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ģirts Ķesteris jubilejas priekšvakarā.
    Foto: Picture Agency
    Ģirts Ķesteris jubilejas priekšvakarā.
    Šodien aktieris Ģirts Ķesteris nopūtīs 60 svecītes un iedomāsies vēlēšanos. Viņa seksīgā balss valdzina daudzas sievietes, bet vai viņa sirdī vēl ir vieta jaunai mīlestībai?

    Savā apaļajā jubilejā, kas iekrīt Valentīdienā, Ģirts Ķesteris ir satraucies – viņam būs ļoti īpašs vakars. Ģirts sagādājis dāvanu sava talanta pielūdzējiem. Jubilārs kāps uz skatuves «Siguldas devonā», lai pirmo reizi spēlētu izrādi «Vīrietis, kurš gaida».

    Satiekoties ar žurnālu «Privātā Dzīve», aktieris šķirsta savu gaidāmās izrādes scenārija eksemplāru. Intrigai viņš nolasa izrādes tekstu: «Rīts… varētu būt pavisam pilnīgi parasts rīts. Bet nav. Manā gultā guļ nepazīstama sieviete. Vakar viņa iekāpa manā mašīnā un lūdza, lai aizved. Jautāju, uz kurieni? Viņa saka – taisni. Braucu, cik taisni vien iespējams. Viņai rokā vīna pudele, un viņa skatās uz mani un jautā:

    «Vai tik tu neesi tas aktieris no tā stulbā seriāla?»

    Mana kinokarjera vairs nelikās tik fantastiska. Kamēr domāju, ar ko viņu pārsteigt, viņa izdzēra to puspudeli vīna un aizmiga. Tāda skaisti ģērbta sieviete. Manā mašīnā un aizmigusi. Apnika braukt taisni un aizbraucu uz mājām. Noliku viņu gultā. Savā. Gaidu, kas notiks, kad viņa pamodīsies.»

    Ģirts vairākas reizes ir pabijis seksīgāko vīriešu topā, un īpaši viņa pielūdzējas ir intriģējis fakts, ka beidzamajos gados aktieris sevi pozicionējis kā brīvu vīrieti. Taču Ģirta dzīvē vienmēr īpaša vieta būs abu bērnu mammām – kultūras producentei Leonardai Ķesterei un aktrisei Aijai Dzērvei. Vaicāts, kādas attiecības ar viņām ir tagad, Ķesteris teic: «Tās noteikti ir draudzīgas. Vai varētu būt citādi?! Ķestera gadījumā nekādā ziņā.

    Jā, varbūt ir bijušas domstarpības, bet viņas ir mana ģimene.

    Nav svarīgi sēdēt pie viena galda, bet galvenais rūpēties, lai visiem viss ir kārtībā.»

    Par saviem tagadējiem iespējamiem mīlas aizmetņiem gan viņš klusē kā partizāns, piesolot kādas atbildes dot izrādē. Tāpēc vien pasmaida: «Atļaušos būt noslēpumains un šo aspektu noklusēt. Atstāsim intrigu. Tinderī neesmu bijis, jo man nepatīk sviest pa labi, pa kreisi. Bet visādi citādi esmu atsaucīgs vīrietis, man noder feisbuks…»

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē