• Gada drosminiece – Ramonas Petravičas erotiskā fotosesija

    Personības
    Anastasija Kuzminova
    11. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Sandija Nereta
    Kas tāds Latvijā vēl nebija redzēts – bijusī ministre erotiskā fotosesijā! Viņas bildes patikušas gan kolēģiem, gan svešiem kungiem un pat draudzeņu mammām.

    «Kaislības ap šo fotosesiju joprojām virmo, un es turpinu saņemt atbalsta pilnas vēstules ar pateicību par uzdrīkstēšanos un arī par drosmi intervijā stāstīt par politiskajām aizkulisēm. Tagad, ieraugot mani uz ielas, cilvēki biežāk smaida.

    Pēc žurnāla iznākšanas saņēmu krietni vairāk vīriešu vēstuļu, nekā ierasts. Tajās ir gan vēlme iepazīties, gan aicinājumi uz kafiju.

    Arī komplimentu bija tiešām daudz, turklāt bez jebkāda zemteksta. Nesaņēmu nevienu nepiedienīgu vai neķītru vēstuli,» PDz gada nogalē stāsta Saeimas deputāte Ramona Petraviča, kura pozēja Latvijā populārākajam vīriešu žurnālam KLUBS.

    Labus vārdus viņa saņemot ne tikai no kungiem, bet pat no savu draudzeņu mammām. Sajūsmā esot visi! «Negaidīju, ka no atgriezeniskās saites gūšu tik patīkamu enerģijas lādiņu. Tas man ļāva just, ka ap mani pulcējas pozitīvi cilvēki bez aizspriedumiem,» gandarīta ir politiķe.

    Viņa saka – bildējusies, lai lauztu stereotipu, ka sieviete var būt skaista tikai jaunībā, un tas viņai izdevies. «Fotosesija bija liels izaicinājums, bet tā bija ļoti vajadzīga, lai nodotu savu vēstījumu. Reizēm, lai pievērstu uzmanību, nepieciešams kaut kas radikāls. Un šajā gadījumā vienaldzīgo patiešām nav,» spriež viņa.

    «Rezultāts ir pārsteidzoši labs. Jā, esmu pirmā latviešu politiķe, kas atļāvusies bildēties vīriešu žurnālam, un es to darīju, lai uzrunātu citas sievietes.

    Politiķim jābūt drosmīgam, iestājoties par kāda tiesībām, nevis jādzīvo nemitīgās bailēs, ko par to teiks vēlētāji vai konkurenti.

    Brīvība un uzdrošināšanās pasaulē tiek novērtēta,» uzskata deputāte un atgādina – arī citviet pasaulē sievietes iestājas pret iesūnojušiem stereotipiem.

    «Francijas pirmā lēdija minisvārkos jūtas brīvi, un Horvātijas prezidentes foto peldkostīmā arī tika atzinīgi novērtēts. Šie piemēri maina priekšstatu par varas sievietēm, un – galu galā – arī politiķe vispirms ir sieviete.»

    Viņa neslēpj – to, kāda tieši būs sabiedrības reakcija, ieraugot viņas bildes vīriešu žurnālā, nav varējusi prognozēt.

    «Ja augsta amatpersona, piemēram, apakšbiksēs sēž āliņģī un grauž ledu, tas nevienu neinteresē, bet, tiklīdz tā ir sieviete – kritika neapšaubāmi ir daudz plašāka. Es biju tai gatava. Domāju – vai tiešām būs tik traki, ka nevarēšu kādu laiku rādīties cilvēkos?» atklāta ir Ramona.

    Tiklīdz žurnāls nonāca preses kioskos, par Ramonas sesiju runāja ik uz soļa. «Kāds mans darba kolēģis, to dzirdot, teica: «Viss, eju pēcpusdienā pirkt žurnālu!» Un izrādījās, ka kioskā bija palicis tikai viens eksemplārs. Kolēģi man teica tikai atzinīgus vārdus,» priecājas Petraviča.

    Pagaidām citi piedāvājumi pozēt jutekliskām sesijām vēl neesot nākuši. «Man pietiek, ko darīt politikā, bet nevar jau zināt, kur tālāk mani šī fotosesija aizvedīs. Tā man deva pārliecību, ka jālauž priekšstats par to, kā jāizskatās politiķim. Ir jārāda, kāds esi pēc savas būtības!» uzsver viņa.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē