• Ramona Petraviča augstpapēžu kurpēs stāda kociņu – soctīkli neizpratnē

    Stils
    Anastasija Kuzminova
    13. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: FACEBOOK
    Bijusī labklājības ministre allaž ļoti piedomā pie sava vizuālā tēla – tērpiem, manikīra un frizūras. Pat stādot kociņu pansionāta teritorijā, viņa bija sapucējusies tik krāšņi, ka ļaudis sāka šaubīties – vai viņa maz prot rīkoties ar lāpstu?

    Lai simboliski parādītu, ka viņas darbs nesīs augļus nākotnes perspektīvā, nu jau bijusī Labklājības ministre nesen apciemoja  pansionātu Lauciene un iestādījusi ābeli tā teritorijā.

    «Šo simbolisko žestu – iestādīt ābelīti – ierosināja un organizēja Talsu novada deputāte. Augļu koks ir vērsts uz nākotni, jo nesīs augļus,» PDz skaidroja Petraviča.

    Viņas aktivitātes gan apsmaidīja Petravičas bijušais partijas biedrs deputāts Artuss Kaimiņš.

     

    Viņu uzjautrināja Petravičas foto – stādot kociņu, Ramona bija tērpusies kleitā, kurai perfekti pieskaņoti auskari un manikīrs, bet lāpsta, kuru viņa bija eleganti satvērusi, tik tīra kā nupat nocelta no lielveikala plaukta.

    «Tā lāpsta nekad nav zemi redzējusi!», «Dārza darbi augstpapēžu kurpēs?» brīnījās tvitera lietotāji, aplūkojot rūpīgi iestudēto kadru, un pat pieļāva domu, ka zemē esot iesprausts ziedošs zars.

    Kā skaidroja bijusī ministre – pansionāta vadība ar prieku atbalstījusi šo iniciatīvu un pasākumam sarūpējusi jaunu lāpstu. Ramonas uzdevums bijis uzbērt zemi kociņa saknēm. Lāpsta esot bijusi tik tīra, jo zeme bijusi sausa.

    «Vai tiešām cilvēki iedomājas, ka es nekad dzīvē neesmu lāpstu rokās turējusi, iepriekš dzīvojot privātmājā? Tiešām nezinu, kādēļ šāds iespaids radies,» par tautiešu komentāriem brīnījās viņa.

    Arī pārmetumi, ka viņa izvēlējusies šādai aktivitātei nepiemērotu tērpu, esot nevietā. Kurpes bijušas uz stabiliem papēžiem, un tie zālājā neesot dūrušies.

    «Nedomāju, ka man būtu jāvelk zābaki, lai piecu minūšu laikā iestādītu vienu ābelīti. Būtu dīvaini, ja es ierastos treniņtērpā un krosenēs, lai tiktos ar pansionāta vadību un darbiniekiem. Ja tā būtu talka, kur jāgrābj lapas, mana apģērba izvēle, protams, būtu citāda,» teic Petraviča..

    «Žēl, ka cilvēkiem atkal prātā ir negācijas. Būtu labāk kokus stādījuši zaļākai Latvijai! Lūk, tad būtu jauki un mīļi.»

    Šī nebija pirmā reize, kad labklājības ministre kameras priekšā pievērsusies Latvijas apzaļumošanai un sakopšanai, un citkārt viņa izvēlējusies ne tik košu un pilsētniecisku apģērbu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē