• FOTO: Lielāko krūšu īpašniece atpūšas laukos. Tērvetniekiem ir ko brīnīties

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    15. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Viktorija Vailda
    Foto: F64
    Viktorija Vailda
    Latvijas lielāko krūšu īpašniece Viktorija Vailda ar savu itāļu draugu jau daudzus gadus dzīvo Francijā, bet ik gadu abi brauc mēnesi padzīvot Latvijā, atpūšas Tērvetē un saimnieko savā mājā Naudītes pagastā.

    «Patiesībā esmu kurzemniece, nāku no Kuldīgas, bet tagad dzīvojam Zemgalē, Naudītes pagastā, kurā mans draugs Saimons iegādājās īpašumu. Jāņus gan nosvinējām pie manas mammas Kuldīgā,» žurnālam «Privātā Dzīve» stāsta efektīgā Viktorija. Tieši pēc iepazīšanās ar itāļu uzņēmēju sākās latvietes pārvērtību ceļš, Saimons viņai palīdzēja tikt pie apjomīgām formām. Agrāk Viktorija bija kautrīga, tieva un blonda meitene, kas klusībā cerēja kādu dienu līdzināties lellei Bārbijai. Tagad šo sapni esot piepildījusi. «Bieži vien tie, kas skolas laikā ir klusi, izaugot ir pilnīgi citādāki. Jā, tagad esmu kļuvusi ļoti atvērta,» saka Vailda, kas sabiedrību regulāri iepriecina ar drosmīgām un pikantām bildēm.

    «Kā es kļuvu slavena? Par manām pārvērtībām uzrakstīja Lielbritānijas žurnālā, to pārķēra citu valstu mediji. Šī ziņa izplatījās pa visu pasauli, un katru nedēļu sociālajos tīklos man pievienojās tūkstošiem sekotāju,» atceras Viktorija.

    Iespaidīgā āriene ir viņas darba instruments. Vaildas ikdiena paiet, sniedzot intervijas, piedaloties televīzijas šovos un fotosesijās. «Domāju, es kā vienkārša modele neko īpašu nevarētu nopelnīt, bet varu to izdarīt ar mākslīgā skaistuma palīdzību,» tā Viktorija. Viņa naudu pelna kā modele Instagram un interneta vietnē pieaugušajiem OnlyFans. «Mani bieži aicina piedalīties televīzijas šovos. Lielākais honorārs, kādu esmu saņēmusi, bija 7000 tūkstoš eiro par dalību Itālijas šovā,» atklāj Vailda.

    Kuplo krūšu īpašniece atklāj, ka ir veikusi četras krūšu palielināšanas operācijas un jaunas vairs neplāno veikt. «Pēdējā izmaksāja 12 000 eiro. Pirmā, kas bija pirms vairāk nekā desmit gadiem, maksāja 5000 eiro.

    Diemžēl, ja kāro tikt pie lielām krūtīm, tās jāpalielina pakāpeniski, nevar uzreiz likt milzīgus balonus,» skaidro Viktorija.

    Šogad Naudītē Vailda un Saimons ne tikai atpūšas. «Remontējam arī māju,» saka Viktorija. Vietējie Naudītē ar neparasto skaistuli jau ir saraduši. «Ikdienā taču nestaigāju augstpapēžu kurpēs, bildēm internetā sapošos tikai pirms fotosesijām. Jaunieši dažreiz kaut ko pasaka, bet neko negatīvu, drīzāk pabrīnās. Vīrieši mēdz izteikt komplimentus. Šķiet, ka lielāku uzmanību man pievērš ārzemēs,» atklāj Viktorija. «Reiz Makdonaldā mani vizuālie dotumi tik ļoti pārsteidza darbiniekus, ka

    puiši sāka trīcēt, nevarēja sagatavot pasūtījumu,» atklāj Vailda.

    «Man šķiet, ka viņiem sākās panikas lēkme,» piebilst Saimons. Līdzīgi bijis arī kādā lielveikalā ar vienu jaunieti, tikai Viktorija neatminas, kurās valstīs tas viss noticis.

    Modele ir iecienījusi rotāties arī ar ekskluzīvām lietām. «Man ir vairākas labas somiņas, dārgākā ir «Dolce&Gabbana» par 3000 eiro. Manas kurpes nereti maksā tūkstošus, drēbes un aksesuārus visbiežāk izvēlos «Gucci» vai «Versace,» tā Viktorija, bet Saimons piebilst: «Galvenokārt braucam ar BMW, mums gan ir bijis arī Mercedes Benz, Porsche kabriolets.»

    Vairāk lasiet un skatiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Prezidenta Edgara Rinkēviča krāšņās inaugurācijas balles aizkulises.
    • Izjukusi grupas Dzelzs vilks bundzinieka Mārča Judža ģimene.
    • Kāpēc miljonārei Zuzānei kapos nav pieminekļa? Iemesli pārsteidz.
    • Latvijas lielāko krūšu īpašnieces Viktorijas Vaildas piedzīvojumi laukos.
    Privātā Dzīve nr28/2023

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē