Šonedēļ influenceriem bija iespēja iepazīt McDonald’s ikdienas neredzamo daļu - paskatīties kā top restorāna slavenākie ēdieni – burgeri un frī. Savukārt influenceris Modris Konovalovs dalījās savos iespaidos par redzēto McDonald’s piegādātāju saimniecībās un rūpnīcās, kliedējot stereotipus par ēdienos izmantotajām sastāvdaļām. Dalībnieki iepazina arī produktu izcelsmi. Izrādās, ka liellopu gaļa nāk no Lietuvas uzņēmuma, kartupeļi – no Polijas, Vācijas un Nīderlandes, bet svaigie dārzeņi – no Itālijas un Spānijas.
Virtuvē labprāt rosījās un gatavošanas smalkumus iepazina arī šova zvaigzne Estere Bindre.
Katru trešdienu un ceturtdienu, iepriekš reģistrējoties, šādu ekskursiju piecos McDonald’s restorānos Rīgā un Jelgavā var piedzīvot ikviens.
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨


















































































