• FOTO: Jenny May vīrs kļuvis par guru un ar vērienu svin jubileju. Šiki kā Holivudā

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    22. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Jenny May un Gatis Babris.
    Foto: Picture Agency
    Jenny May un Gatis Babris.
    Dziedātājas Jenny May vīrs Gatis Babris savā dzimšanas dienā sarīkoja vērienīgu pasākumu, kur svinēja arī savas jau otrās grāmatas «Ilggadnieks – Augšāmcelšanā»s iznākšanu.

    Dziedātājas Jenny may dzīvesbiedrs darbojas ar pseidonīmu Arramirs, un 15. martā sarīkoja greznu pasākumu Gaismas pilī. Gata pamatdarbs ir uzņēmējdarbība telekomunikciju uzņēmumā «GP Systems», taču beidzamajos gados viņā pamodies radošais gars, un viņš nodevies grāmatu rakstīšanai. Turklāt raksta viņš par visnotaļ nopietnām un trendīgām tēmām – ilgdzīvošanu, bioenerģētiku un biohakingu. Viņa grāmatas ļaujot cilvēkam dziļāk iepazīt sevi, savu ķermeni, ieradumus, programmas un, galvenais –  palīdz mainīties. Tas savukārt varot mainīt arī apkārtējos notikumus un pat paildzināt jaunību un pagarināt dzīvi!

    Pasākumu vadīja aktrise Vita Balčunaite. Gata sieva Jenny May šajās svinībās bija saposusies kā īsta kinodīva uz sarkanā paklāja pasākumu, un neatpalika arī pats jubilārs. Īpaši pēc tam, kad Gata draugi gaviļniekam pasniedza īpašu dāvanu – citrondzeltenu žaketi, kas šūta «BG suits». Starp citu, tērpu – uz lakoniskāku un seksīgāku – pasākuma laikā nomainīja arī Gata sieva.
    Svinībās bija ieradušies daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis: autosportists Jānis Olle, basketbolists Kristaps Valters ar sievu, uzņēmēja Jeļena Vavilova, autosportists Reinis Ozoliņš, lietuviešu dziednieks Ļutauras Viktorinas un daudzi citi.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē