• FOTO: Ģimene burkā zvaigznes par 335 000 eiro tirgo savu lepno māju

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    18. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Artūrs un Ieva Janiševi.
    Foto: F64
    Artūrs un Ieva Janiševi.
    Realitātes šova «Ģimene burkā» zvaigznes Janiševi vēl nesen ļoti lepojās ar savu plašo mājokli. Pirms diviem gadiem viņi iegādājās pasakainu īpašumu Pierīgā, bet nu izlikuši to pārdošanā.

    Sapņu privātmāja Rāmavā – tajā virtuāli paviesojies ir katrs šova skatītājs un dzīvespriecīgās Janiševu ģimenes fans. – jau divus gadus ir saimnieces Ievas Janiševas lepnums. Vēl pērn vasarā viņa to parādīja arī žurnālam «Privātā Dzīve» – katra detaļa pārdomāta, katrs stūrītis rūpīgi  izplānots. Taču pēkšņi māja nonākusi sludinājumu portālā. Ģimene savu lolojumu nolēmusi pārdot. Kāpēc tā?

    Vai tiešām šādas pārmaiņas saistītas ar to, ka ģimenes galva nesen pametis darbu un nu ir bezdarbnieks? Vai viņus pēc šova beigām skārušas finansiālas grūtības? Ieva Janiševa atklāj, ka tā vis neesot. Pārdošanai esot pozitīvs iemesls.

    «Māju mēs pārdodam, jo ceļam tepat Rāmavā lielāku.

    Ja viss ies pēc plāna, šā gada decembrī dzīvosim jaunā mājā,» paziņo Ieva. Pārdošanas sludinājumā vēstīts, ka māja ir pavisam jauna. Tā uzbūvēta 2021. gadā, un visi apdares materiāli un santehnika mājā ir premium kvalitātes. Tāpat arī ir plaša, apzaļumota teritorija ap māju un speciāli ierīkota piknika vieta. Par 128 kvadrātmetrus plašo namu Janiševi grib 335 000 eiro.

     

    Janiševu māja, no kuras viņi tagad gatavi atteikties

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē