• Dejotājai Aleksandrai Kurusovai neliek mieru precētie: Mans mērs ir pilns!

    Slavenības
    17. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Šova Dejo ar zvaigzni uzvarētāja nolēmusi vairs neklusēt un apnicīgajiem precētajiem brunču medniekiem draud ar izrēķināšanos.

    Dejotāja Aleksandra Kurusova pēc dažiem Singapūrā pavadītajiem gadiem mājās atgriezās šovasar. Latvijā viņa ieradās brīvas sievietes statusā, jo tur uzsāktās attiecības diemžēl pajuka. Tas, ka dzīvespriecīgā un simpātiskā Aleksandra ir bez kavaliera, ieinteresēja ne vienu vien vīrieti dzimtenē. Par nelaimi, arī precētos.

    «Es saprotu, ka mūsdienās pāru attiecības mēdz būt ļoti demokrātiskas un kopdzīves formas neordināras, bet, lūdzu, aizņemtie stiprā dzimuma pārstāvji, pārstājiet man rakstīt vēstules ar uzaicinājumiem aiziet uz randiņu, iedzert kafiju vai pavakariņot! Būsiet brīva statusa cilvēks, tad var skatīties. Es taču varu arī visus šos gājienus publiskot un darīt to visu redzamu arī tavai draudzenei vai sievai!» nesen sociālajos tīklos izskanēja Aleksandras dvēseles kliedziens. «Mans mērs ir pilns!» pauda dejotāja.

    Sarunā ar PDz viņa atzina: «Precētajiem aicinātājiem jāsaprot, ka es sākšu rīkoties. Protams, tagad nesaukšu vārdos šīs personas un neteikšu, vai tie ir sabiedrībā zināmi ļaudis. Bet no mana ieraksta visiem viss kļuva skaidrs,» sacīja Aleksandra, kas itin bieži saņem romantiskas vēstules no aizņemtiem puišiem. «Profila titulbildē redzams ar sievu, bērniem, draudzeni, bet uz kafiju un randiņiem aicina mani.

    Dažs vēl piebilst – «tikai starp mums diviem runājot», «varam aiziet, kur mazāk cilvēku» vai pat vēl tiešāk – «pa kluso»!

    Tas mani ir izbesījis, un man vienkārši kļūst žēl šo vīriešu sievu un draudzeņu. Tāda visatļautība ir pār mēru,» uzskata Aleksandra.

    Dejotāja atzīst – attiecību viņai patlaban nav, bet arī neesot tik traki, ka uz randiņiem būtu gatava iet ar precētajiem. «Loģiski, ka sociālajos tīklos paskatos, kas tas par cilvēku, kurš mani aicina. Kam man kaut kur iet ar tādiem, kas aizņemti? Kopš atgriešanās no Singapūras esmu bijusi uz randiņiem ar dažiem neprecētiem aicinātājiem.

    Nezinu, esmu izvēlīga vai kā… Bet, ja joprojām esmu brīva, tātad paši saprotiet, kāds bija rezultāts. Gan jau kaut kur kāds mani gaida, un viss ar attiecībām man būs labi,» pasmaida Aleksandra. Turklāt precēto brunču mednieku kaunināšanai bijušas pozitīvas sekas. «Pat negaidīju tik jauku reakciju. Man tagad sākušas nākt vēstules ar ievadvārdiem: «Labdien, es esmu brīvs…» Draugi un paziņas arī smejas – nu tu gan skandālu sarīkoji!»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē