• Cik pārtikai iztērē slavenais viendzimuma pāris? Summa ir iespaidīga!

    Viendzimuma laulības
    Santa.lv
    Santa.lv
    20. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Meiteņu pāris, Sendija un Danute, ir devušās uz lielveikalu, lai iegādātos pārtikas krājumus nākamajai nedēļai. Iepirkumu ratiem pildoties, meitenes atceras, ka tuvojas ziema ar lielajiem rēķiniem, kuru nosegšanai nāksies izskatīt tēriņus par pārtiku, jo summa ir iespaidīga.

    Sendija Gabriela Oficiere un Danute Tamme ir viens no slavenākajiem sieviešu pāriem Latvijā. Viņas pagājušajā gadā piedalījās šovā «Slavenības. Bez filtra», kurā televīzijas skatītājiem ļāva ieskatīties savās ikdienas gaitās.

    Dāmas devās uz lielveikalu, lai iegādātos nepieciešamos pārtikas produktus. Iepirkšanās laikā, viņas sāk rēķināt, cik mēnesī no kopējā budžeta tiek iztērēts pārtikā. Galu galā summa bija iespaidīga.

    «Mēnesī pārtikas iegādei tērējam aptuveni 1000 eiro. Šajā summā iekšā arī ir kaķi. Viņi ēd labāk nekā mēs. Ediens un smiltis maksā aptuveni 400 eiro. Vispār mēs esam diezgan taupīgas, bet, kad mēs aizejam ballēties, tad mēs nemākam taupīt naudu,» atzīst viņa.

    Staigājot pa veikalu, dāmas atzīst, ka viņas no pārtikas produktiem neko sev nežēlo, tāpēc summa ir tik liela. Taču jāņem vērā, ka iespaidīgajā ciparā slēpjas arī sadzīves ķīmija un higiēnas produkti.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē