• Blondajam Stīvam no seriāla «Beverlihilsa 90210» jau 60! Kā viņš izskatās un ko dara?

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    29. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Stīvs Sanderss jeb Īans Zīrings.
    Foto: Publicitātes foto
    Stīvs Sanderss jeb Īans Zīrings.
    Blondais Stīvs Sanderss no seriāla «Beverlihilsa 90210» svin 60. jubileju! Kā viņš tagad izskatās un ko dara?

    Blondais puisēns no ebreju ģimenes

    Neticami, bet Īans Zīrings, kuru daudzi atceras kā sportisko Stīvu Sandersu jauniešu kulta seriālā «Beverlihilsa 90210», šodien kļūst 60 gadus vecs! Jāatzīst, Stīvs nemaz nav tik ļoti mainījies, un seriālā iegūtajiem draugiem viņa dzīvē aizvien ir liela loma.

    Visciešākās attiecības aktierim ir ar Brendona un Donas atveidotājiem.

     Toriju Spelingu viņš pat sauc par savu dvēseļu radinieci. Tuva draudzība gan seriālā, gan dzīvē viņam bija ar Luku Periju, kurš atveidoja valdzinošo Dilanu. Diemžēl 52 gadu vecumā Perijs pirms dažiem gadiem nomira no sirdstriekas. Vēl pērn Zīrings veltīja siltus vārdus Luka piemiņai.

    Stīvs un Dona aizvien ir labi draugi arī dzīvē.
    Stīvs un Dona aizvien ir labi draugi arī dzīvē.

    Īans piedzima ebreju ģimenē Ņujorkā. Jau 12 gadu vecumā viņam bija alkas pēc popularitātes. Ar aģenta palīdzību blondais puika nonāca vairākās filmās, kur ieguva epizodiskas lomas. Taču īstā slava nāca daudz vēlāk, 1990. gadā, kad viņu izvēlējās Stīva Sandersa lomai superpopulārajā jauniešu seriālā «Beverlihilza 90210». Zīringam tad jau bija krietni pāri 20, taču viņš izskatījās gana labi, lai spēlētu daudz jaunāku puisi. Īans turpina filmēties, taču neviena loma nav varējusi pārspēt to, ko viņam dāvāja Stīvs.

    Laimīgs medmāsas vīrs un divu meitu papucis

    Īans Zīrings 33 gadu vecumā apņēma par sievu Nikiju Šilleri, taču pēc pieciem gadiem viņi laulību šķīra. 2010. gadā aktieris salaulājās ar medmāsu Ērinu Kristīni Ludvigu, un tā bija viņa laimīgā loze. Stīvam ir stipra un mīloša ģimene. 2011. gada 25. aprīlī pasaulē nāca viņu pirmdzimtā Mija Lorēna. Aktieris meitu nosauca par godu savai mirušajai māmiņai. Interesanti, ka pēc diviem gadiem tieši tajā pašā dienā pasaulē nāca pāra otrais bērns – meitiņa Penna Meja. Īans ir lielisks tēvs un daudz laik apavada ar savām atvasēm.

    Zīrings ir lieliskā formā un daudz laika velta savām meitām.
    Zīrings ir lieliskā formā un daudz laika velta savām meitām.

    Sakāvies ar baikeriem

    Stīvs vēl aizvien ir lieliskā fiziskā formā. Lielu daļu viņa dzīves aizņem sports. Taču nesen Holivudā piedzīvoja ļoti izaicinošu un nepatīkamu incidentu. Stīvs kopā ar savu meitu brauca auto, kad pēkšņi viņus ielencis motociklistu bars. Baikeri traucējuši Stīvenam tikt uz priekšu. Viņš izkāpis no auto un sācis konfliktēt ar to, kurš nostājies tieši ceļā. Strīda laikā Zīrings nogrūdis zemē motocikla vadītāju. Pārējie pieskrējuši un sākuši ar dūrēm un kājām sist aktieri. Garāmgājēji uz to noraudzījušies, filmējuši bet palīgā nedevušies. Zīringam izdevies izrauties, ielekt auto un uzsākt kustību. Motociklisti viņam sekojuši. Vēlāk aktieris komentēja notikušo sociālajos tīklos, sakot – ne vis, ne meita nav cietuši. Taču šie agresīvie tēviņi pelnījuši sodu, tāpēc viņš vērsies policijā. Viņš gan ar nožēlu atzina, ka pirmais uzsāka kautiņu.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē