• Bijušo basketbolistu sievas uzdarbojas. Kambala māca tievēt, Biedriņa – ēst

    Slavenības
    Estere Jansone
    2. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Santa.lv kolāža
    Slavenu un turīgu vīru paspārne vēl nenozīmē, ka pienācis laiks atmest ar roku iespējām nopelnīt. Bijušo basketbolistu Kaspara Kampalas sieva Olga un Andra Biedriņa sieva Madara sākušas par maksu mācīt ļaudis tievēt un ēst.

    Šajā februārī sāksies pirmie Andra Biedriņa sievas Madaras pavārmākslas kursi. Viņa aicina tos, kam pagalam neiet ar gatavošanu, pieteikties meistarklasēs, kur Biedriņa mācīs gatavot, pareizi izmantot virtuves piederumus, atpazīt garšaugus, izvēlēties pareizās izejvielas maltītei un vēl daudzas vērtīgas zināšanas. Skološanās pie Biedriņas tiešaistes kursos izmakās 50 eiro, savukārt klātienes lekciju apmeklētājiem nāksies šķirties no 100 eiro. Pie Biedriņas mācīties ir pieteikušās arī sabiedrībā zināmas dāmas – aktrise Anta Aizupe, baņķiera Oļega Fiļa mīļotā sieviete Kristīne Jelinska un TV raidījumu vadītāja Kristīne Beitika.

    Pilnīgi pretēju biznesa ideju īsteno skandalozā basketbolista Kaspara Kambalas sieva Olga. Viņa saviem sekotājiem piedāvā iegūt sapņu augumu. Kambala savos sociālajos tīklos ievietojusi videoklipu, kurā atzīst, ka vēl pirms pieciem gadiem viņa izjutusi zemu pašvērtējumu sava ķermeņa dēļ. Viņa stāsta, ka vēl nesen izskatījusies kā sieviete labākajos gados – ar «pretīgi ļenganām kājām un vēderu bez preses». Šobrīd Kambala jūtas desmit gadus jaunāka, tāpēc viņa ir nolēmusi savas zināšanas nodot tālāk. Kambala sola, ka izejot viņas tiešsaistes mēneša transformācijas kursus, dāmas kļūs pašpārliecinātākas, seksīgākas un beidzot varēs iegādāties sev pikantu apakšveļu un atbrīvoties no «kompresijas bumbierenēm». Tievēšanas kurss pie Kambalas izmaksā 99 eiro un tā ietvaros dāmām tiks organizētas gan tiešsaistes lekcijas, gan klātienes kursi, kuros Kambala katru dienu dalīsies ar vingrinājumiem un uztura padomiem.

     

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by Olga Kambala (@olgakambala)

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē