• Atklātas aktiera Metjū Perija testamenta detaļas. Kurš mantos Čandlera miljonus?

    Slavenības
    12. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Metjū Perijs nomira 2023. gada oktobrī.
    Foto: Shutterstock
    Metjū Perijs nomira 2023. gada oktobrī.
    Ir pagājuši pieci mēneši kopš Holivudas aktiera, seriāla «Draugi» zvaigznes Metjū Perija nāves. Lādzīgais Čendlers savā testamentā ir parūpējies pat par bijušo mīlu, bet ieraksts par bērniem pārsteidz.

    Metjū Perijs nomira pērn oktobrī savās mājās, sēžot džakuzi zem zvaigžņotas debess. Viņa organismā konstatēja pārāk daudz ketamīna – to aktieris lietojis, jo cietis no depresijas. Viņam bija tikai 54 gadi.  

    Testamentu Perijs uzrakstījis jau 2009.gadā. Par tā izpildītājiem Metjū izvēlējies savu bijušo menedžeri Lizu Fērgusoni un kādreizējo producentu Robinu Ruzanu. Pēdējais no šī pienākuma martā ir attiecies, vēsta izdevums «Us Weekly»

    Aktiera bagātība tiek lēsta 120 miljonu apmērā un zināms, ka lielākā daļa naudas līdzekļu nonāks fondā «Alvy Singer Living Trust».

    Perijam nebija nedz sievas, nedz bērnu. Pie mantojuma saņēmējiem viņš norādījis savu tēvu, māti, pusbrāļus un pusmāsas. Ierakstījis arī savu bijušo draudzeni Reičelu Danu, ar kuru aktieris tikās no 2003. līdz 2005. gadam. Savā autobiogrāfijā, kas pēc Perija nāves iznāca arī latviešu valodā, aktieris viņu sauc par savu sapņu sievieti.  

    «Viss mans personiskais īpašums, ieskaitot juvelierizstrādājumus, mēbeles, interjera priekšmetus, mākslas darbus un auto, tiek iekļauts mantojumā,» norādījis Perijs. Interesanti, ka aktieris īpaši atzīmējis, ka bērniem, kas viņam varētu parādīties pēc 2009. gada, nav tiesību pretendēt uz Perija mantojumu.

    Testamenta nolasīšana Losandželosas tiesas zālē notiks 10. aprīlī.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē