• Aktrises Lilitas Ozoliņas meita Liliāna atklāj, kā noritējusi viņas kucītes glābšana

    Dzīvnieki
    Marta Kalniņa
    25. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook/Liliana Ozolina
    Pagājušajā ceturtdienā slavenās aktrises Lilitas Ozoliņas meita Liliāna darīja visu, lai glābtu savu mīļo suni. Viņas kucītei steidzami bija vajadzīga operācija un asins donors. Kā tagad jūtas Liliānas četrkājainā draudzene?

    Ceturtdienas vakarā Liliānas izmisīgie lūgumi pēc palīdzības vairākkārt parādījās sociālajos tīklos – lai glābtu viņas četrkājaino draugu, vajag donora asinis un ātri! Aktrises meitas kucīte smagi saslimusi un nepieciešama operācija. Palīdzēt var liels suns ar negatīvu asins grupu. Tāds atradās. Pat divi – Rose un Rūdis. Brašā suņu puikas saimnieki ir Ievas un Mārtiņa Bondaru ģimene. Kucīte tika izoperēta.

    Liliānas kucīte braši pārcietusi operāciju.
    Liliānas kucīte braši pārcietusi operāciju.

    Pagājušajā nedēļas nogalē Liliāna pateicās visiem par sirds siltumu un atbalstu, un dalījās ar labu vēsti: «Tikko veica analīzes, atkārtota asins pārliešana šobrīd nav  nepieciešama.» Ozoliņa saka lielu paldies arī visiem tiem suņu saimniekiem, kas atsaucās viņas lūgumam un liktenīgajā naktī bija gatavai kuru katru mirkli steigties uz veterināro klīniku, ja vien būs vajadzīga atkārtota asins pārliešana. «Visus «nosiekalosim», kad būsim veselas!» sola Liliāna.

    «Mana stiprā meitene turpina cīnīties

    – ceļš vēl garš priekšā, taču esam tikušas jau tik tālu. Un tiešām – notiek brīnums, un pasaule sadodas rokās,» priecājas Ozoliņa.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē