• Aktrise Lelde Vikmane: Francijā ir drošāk, bet viss palicis dārgāks

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    Gita Vīksne
    5. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Lelde Vikmane ar vīru Rīgā.
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Lelde Vikmane ar vīru Rīgā.
    Februāra beigās filmas «Vajadzīga soliste» zvaigzne Lelde Vikmane ar savu franču vīru ieradās Rīgā, lai piedalītos aktrises ģimenei ļoti nozīmīgā pasākumā.

    «Kad sākās karš Ukrainā, ar vīru bijām Latvijā. Atminos to kā ļoti satraucošu laiku. Uz brīdi pārņēma sajūta, ka varbūt kāds ir plānojis uzbrukt arī Baltijas valstīm. Tas bija briesmīgi,» žurnālam «Privātā Dzīve» teic aktrise un reklāmas speciāliste Lelde Vikmane. Filmas «Vajadzīga soliste» 63 gadus vecā zvaigzne jau 11 gadus savu ikdienu vada Francijā. Jau astoņus gadus viņa ir precējusies ar Francijas pilsoni Ēriku de Dreu, taču februāra nogalē abi bija Rīgā, lai kara otrajā gadadienā piedalītos Ukrainas atbalstam veltītā mītiņā «Kopā līdz uzvarai».

    Izrādās, karš Ukrainā Vikmanes ģimeni skar ļoti personiski. «Man ir svarīgi šodien būt šeit, jo mana māsīca dzīvo Ukrainā. Viņas tēvs ir ukrainis, un viens no viņas dēliem karo,» teic Lelde. Viņa norāda, ka patvērumu no kara plosītās Ukrainas daudzi šobrīd meklējot arī Francijā. «Mana vīra draugs ir uzņēmis pie sevis ukraiņus. Francijā ir drošāk nekā Latvijā, taču kopš kara sākuma dzīve ir mainījusies – visam ir cēlušās cenas,» atzīst Lelde.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē