• Aina Poiša atgriežas TV, lai Gruzijā palīdzētu problēmu skartiem pāriem

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Atrast ceļu vienam pie otra arī pēc vairāku gadu kopdzīves ir izaicinājums. Lai arī tas izklausās klišejiski, attiecības ir darbs, kas prasa uzmanību, cieņu un savstarpēju kompromisu meklēšanu. Jaunajā 360TV un izklaides platformas Tet TV+ attiecību šovā «Mīlas nometne» pāri restartēs savas attiecības un ar dažādiem pārbaudījumiem piešķils tām dzirksteli.

    Attiecību šova sākumā uz Gruziju dosies pieci, savā starpā nepazīstami pāri ar atšķirīgām problēmām. Eksperti, kas spēj palīdzēt attiecībās, Arturs Šulcs un Aina Poiša, šajā ceļojumā būs viņu padomdevēji un lielākie kritiķi no malas, lai dienas beigās sniegtu noderīgus padomus, attiecību uzlabošanai. Ģimenes psihoterapeite Aina Poiša atzīst, ka šovs ir vajadzīgs ilgstošās attiecībās esošiem pāriem, kuri viens otru ir pazaudējuši ikdienas skrējienā.

    «Skatītāji varēs noskatīties uz realitāti, kāda veidojas tad, kad iemīlēšanās fāze ir beigusies un sākusies nākamā, kur vajadzīga attiecību atjaunošana ar romantikas pieskārienu, māka strīdēties labākā gaisotnē, satuvināšanās un vienam otra pieņemšana. Ja attiecības vēlas saglabāt, jātrenējas pieņemt šo otro fāzi,» saka Aina Poiša.

    Divpadsmit raidījumu laikā, pāri kopā ar ekspertiem pieskarsies dažādām tēmām, viens otram atklājot emocijas un noklusētos pārdzīvojumus. Pirmā raidījuma tēma būs veltīta romantikai un kā to atgūt, kad iemīlēšanās fāze ir beigusies. Aina min: «Romantikas otrais līmenis tiek atjaunots ar atbildībām un pienākumiem, kas kļūst par prioritāti. Jau pirmajā pārbaudījumā, skatītājiem būs iespēja redzēt, cik pāri viens otru patiesi pazīst un kā viņi izpauž romantiku.»

    Pāri tika izvēlēti ar atšķirīgām, bet ļoti izplatītām attiecību problēmām. Viens no pāriem izvēlas par problēmām klusēt, un labāk spēlēt galda spēles, kāds cits ilgstoši dzīvo kopā, bet vēl nav gatavi spert nākamo attiecību soli – kāzas. Pirmajā pāru pieciniekā būs vēl nebijusi situācijā – vecāki brauks kopā ar savu meitu un viņas draudzeni. Meiteņu pāris radīs daudz jautājumus un šaubas, vai attiecības tiešām ir īstas, vai tomēr tikai spēle?

    Jau pirmajās dienās atklāsies pagātnes notikumi un nometne piedzīvos īstas dusmu kaislības, kurās krēsli lidos pa gaisu Dienas noslēgumā, pāri sēdīsies pie ugunskura un lems, kuram jādodas mājās un iespēja atjaunot attiecības jāmēģina rast pašiem.

    «Mīlas nometne» ir gatava atvērt acis ne tikai šova pāriem, bet arī skatītājiem, atgādinot, ka vissvarīgākais ir kopt savas attiecības arī pēc rozā briļļu perioda.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē