• Sirdij un ģimenes laimei nepavēlēsi! Avotiņa atkal grib būt kopā ar bijušo

    Attiecības
    Evija Kalnbērza
    1. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kristīne Luīze Avotiņa ar bijušo vīru Kārli Ventu un atvasi Lizeloti.
    Foto: F64
    Kristīne Luīze Avotiņa ar bijušo vīru Kārli Ventu un atvasi Lizeloti.
    Janvārī māksliniece Kristīne Luīze Avotiņa un viņas vīrs Kārlis Vents šķīra savu vairāk nekā sešus gadus ilgušo laulību. Taču pagājušajā ceturtdienā izstādes «Miera seja» atklāšanā ģimene atkal bija kopā.

    Mākslinieču Kristīnes Luīzes Avotiņas un viņas mammas Ilzes Koko Avotiņas izstādes «Miera seja» atklāšanā pulcēja daudz viesu, un, kā jau ierasts, klāt bija arī abu mākslinieču ģimene – ne tikai Ilzes vīrs Jānis un mazmeita Lizelote, bet arī Kristīnes Luīzes meitas tēvs Latvijas Regbija federācijas prezidents Kārlis Vents. Viņš laipni sagaidīja izstādes viesus un labprāt pozēja fotogrāfiem kopā ar Kristīni. No malas raugoties, šķita – viņi vēl aizvien ir precēts pāris. Arī savā pateicības runā māksliniece Ilze Koko Avotiņa tovakar ar siltu vārdu pieminēja Kārli.

    Kā žurnālam «Privātā Dzīve» atklāja Kārlis, gada sākumā oficiāli šķīrta viņa un Kristīnes Luīzes laulība. «Bet kopā nebijām jau gadu. Pagāja laiks, un sākām atkal komunicēt, jo mums taču ir kopēja meita, arī saikne ar Kristīnes Luīzes ģimeni bija saglabājusies. Mani vecāki kopā ar Kristīnes vecākiem apmeklēja koncertus, cits citu apsveica svētkos. Tagad, kad tika iekārtota izstāde, Kristīne bija ļoti aizņemta, un es biju pilna laika tētis Lizelotei. Man arī ļoti gribas būt kopā ar meitu, nepalaist garām nevienu mirkli, kamēr viņa aug.»

    Runājot par šķiršanās iemesliem, Kārlis atzīst: «Pēdējos gadus mūsu laulībā negāja īsti labi, attiecībās radās plaisa.

    Kristīne strādāja laukos, es mācījos Rīgā, biju iestājies Ekonomikas augstskolā. Sākās pandēmija, nomainīju darbu, un arī mūsu attiecības izplēnēja.»

    Kārlis neslēpj, ka šajā ziņā kaut kas ir mainījies, taču pārāk tālu nākotnē vēl nesteidzas lūkoties. «Tagad normāli komunicējam. Kā viss sakārtosies, redzēsim. Bērnam svarīgi ir abi vecāki, un arī viņa mums ir pats svarīgākais. Mēs ar naidu nešķīrāmies, vien sapratām – kaut kas nav tā, kā vajag. Varbūt vajag izšķirties, lai saprastu attiecību vērtību,» spriež viņš.

    Savukārt Kristīne Luīze par iespējamu ģimenes atkalapvienošanos bija lakoniska: «Es domāju, ka noteikti. Ir vērts!»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē