• Priesteris Andrejs Mediņš: Sāc beidzot vienkārši mīlēt

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    21. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Līdzīgi kā vairums STV Pirmā! sociālā projekta «Caur ērkšķiem uz..» dalībnieču, arī Gunitu dzīve nav žēlojusi faktiski jau kopš dzimšanas brīža.

    Mātes alkoholisms, bērnu nams, vardarbība audžu ģimenē – Gunita skumji atzīst, ka vienmēr dzīvē tiekusies pēc mīlestības, taču nekad to nav saņēmusi un arī savu dzīvi nav pratusi izveidot labāku. Un nu arī «Ērkšķos» nez kāpēc ir izveidojusies situācija, ka tieši Gunita ir viena no kolēģu visvairāk kritizētajām dalībniecēm.

    Bruknas centra priesterim Andrejam Mediņam pēc sarunas ar Gunitu ir izveidojušies savi secinājumi.

    «Jā, Gunitai ir daudz darīts pāri, bet ir arī daudz dots, tikai to viņa kaut kā nenovērtē, uzskata par pašsaprotamu. Viņa par daudz māna un žēlo sevi, par daudz dzīvo pagātnē. Un tas traucē virzību pie iekšējā miera un spējas pieņemt situācijas un cilvēkus tādus, kā viņi ir. Nemitīgi pārdzīvojot par pagātni, analizējot tās notikumus, var attapties, ka visa dzīve pagājusi, tā pa īstam to nemaz nenodzīvojot.»

    «Sāc beidzot vienkārši mīlēt» – tāds, īss un kodolīgs, ir priestera padoms dzīves karuselī apjukušajai sievietei. To, vai Gunitai un pārējām projekta dāmām izdosies atrast ceļu pašām pie sevis, uzzināsim tālākajās raidījuma epizodēs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē