• Nikolajs Puzikovs nevar atrast līgavu: Mani neuztver nopietni

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Simpātiskais dziedošais policists Nikolajs Puzikovs ir sasniedzis zīmīgo Jēzus vecumu – 33 gadus un sarunā ar STV Pirmā! šovu «Kad viņas satiekas» dāmām nemaz neslēpj, ka laikam ir viens no populārākajiem Latvijas vecpuišiem. Tiesa, šis statuss viņu nebūt nepriecē – jau pirms kāda laika Nikolajs ir publiski paziņojis, ka nopietni lūkojas savas ligzdiņas vīšanas virzienā, un viņa mērķis ir apprecēties līdz 35 gadu vecumam.

    Tikai ar tās otrās puses meklējumiem neiet tik gludi, kā bija cerēts. Izvietojot savu profilu populārajā vietnē «Tinder», jaunais cilvēks drīz vien pārliecinājās, ka līgavas meklējumiem viņa plašā atpazīstamība drīzāk nāk par ļaunu, nevis otrādi.

    «Mani tur kaut kā neuztvēra nopietni. Vispirms cilvēki domā, ka tas ir fake profils. Kad saprot, ka tā nav, mēģina izjokot vai ko tamlīdzīgu. Vai vienkārši – baidās tuvoties. Tad vēl tas, ka domā, ja kaut kur parādīsimies, mediji izsekos, fotografēs, publicēs, nebūs miera.»

    Vēl jau gan atliek citas iepazīšanās opcijas – klubiņi, pasākumi, koncertu fanes. Varbūt varētu uzrīkot tādu kā Vecpuiša iepazīšanās šovu?

    Īpaši augstu prasību pret nākamo dzīves biedri Nikolajam nav – kā smejies, galvenais, ka cilvēks labs. Vienīgais – smēķētāju gan viņš sev blakus neredz.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē