• Kristaps Zutis: Krāpšana var uzlabot ilgtermiņa attiecības

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    15. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA / Ieva Leiniša
    Bokseris Kristaps Zutis viesojās attiecību raidierakstā, kurā runāja par savu mīlas dzīvi ar pretējo dzimumu un ar to saistītām tēmām. Viņš atsauc atmiņā savus pusaudžu gadus, kad naudas trūkuma dēļ nav sanācis stilīgi izskatīties vai aiziet uz randiņu. Viņam ir savi uzskati par krāpšanu attiecībās, jo pats to ir piedzīvojis.

    Realitātes šova «Slavenības. Bez filtra» iepriekšējās sezonas spilgtākais dalībnieks Kristaps Zutis pēdējo divu nedēļu laikā bieži tiek apspriests dažādos interneta portālos un forumos, jo publiski paziņojis par šķiršanos no digitālās satura veidotājas Elīnas Pakalnes, ar kuru vasaras sākumā bija saderinājies.

    Šķiršanās iemesls esot tikai un vienīgi viņš. Elīna situāciju atsakās komentēt. Klajā nācis kāds video sižets, kurā Zutis, piedaloties kādā raidierakstā, atzīstas, ka savā dzīvē esot krāpis, un pēc viņa domām tas var uzlabot attiecības, taču krāpšana neesot saistīta ar tā brīža attiecībām ar Elīnu.

    «Man liekas, ka reizēm šādas lietas uzlabo attiecības tiem, kuri ir ilgtermiņa attiecībās.[..] es esmu krāpis savu draudzeni,» atzīst Kristaps Zutis.

    Redzot filmēto materiālu, Elīna skaidri apzinās, ka katram ir sava pagātne, bet viņa nebaidoties, ka Kristaps varētu pret viņu tā izdarīt.

    Kā jau iepriekš tika minēts, Elīna un Kristaps savas attiecības ir šķīruši un šova vairs nepiedalīsies.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē