• Jana Duļevska: Es negribu uzņemties tik daudz atbildības kā vīrieši

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Arvien vairāk daiļā dzimuma pārstāves visā pasaulē iestājas par sieviešu tiesībām un vienlīdzību, taču aktrises un TV šovu vadītāja Jana Duļevska uzskata, ka šī kustība ir daudz par skaļu. “Man ir savi uzskati, ar kuriem es nevienam neuzbāžos. Nevienu negribu mācīt dzīvot, un negribu, lai kāds to māca man,” skaidro Duļevska.

    TV personība pati sevi sauc par pašpuiku, taču, neskatoties uz to, viņai ļoti patīk būt sievišķīgai.

    “Man ļoti patīk būt sievišķīgai sievietei, man patīk, ka vīrietis rūpējas par sievieti un viņu apčubina,” SuperHits Youtube šovā Manas dzīves SuperHits atzīst Duļevska. Aktrise ir pārliecināta, ka mūsdienu feministu kustība ir pārāk skaļa: “Es negribu līdzināties vīrietim un uzņemties tik daudz atbildības kā viņi.”

    Sievietēm paģērētā loma liek Duļevskai uzņemties par daudz

    Duļevska norāda, ka mūsdienās sievietes loma sabiedrībā ir mainījusies un pienākumu loks ir paplašinājies. Mūsidenās no daiļā dzimuma tiek prasīts ir ne vien parūpēties par ģimenes labklājību un saimniecību, bet arī pelnīt iztiku, izglītoties un veidot karjeru, kas iepriekš tika uzticēts vīriešiem.

    Tā rezultātā sievietes bieži vien uz saviem pleciem uzņemas pārāk daudz, neapzināti demonstrējot, ka visu spēj paveikt pašas un vīriešiem viņas dzīvē nav vietas. Arī Duļevska atzīst, ka sava rakstura dēļ nereti uzņemas vairāk nekā spēj panest.

    “Citreiz man sanāk neapdomīgi, ar pilnu jaudu doties uz priekšu. Šādos gadījumos es gribu pati papliķēt sev par vaigiem un atgādināt, ka ir jādzīvo mierīgāk, jo tu taču esi sieviete,” viņa atklāj.

    Sievišķību trenē televīzijā

    Duļevska atzīst, ka bērnībā bijusi pašpuika un ne reizi vien, neapdomīgi ar draugiem rāpjoties pāri žogam, saplēsusi bikses. Arī šobrīd viņa priekšroku dod sportiskajam stilam, taču aizvien vairāk ikdienā cenšas attīstīt savu sievišķīgo pusi.

    “Ne vienmēr esmu ārkārtīgi sievišķīga. Es tomēr esmu sportiskais tips, ko var pateikt arī pēc mana ikdienas apģērba, tāpēc cenšos sievišķību trenēt – uzkrāsoju lūpas un ieveidoju matus,” skaidro aktrise.

    Vislabāk savu sievišķīgo pusi Duļevskai izdodas attīstīt TV kameru priekšā: “Televīzijā, filmējot raidījumus, man patīk būt sievišķīgai, un tas man palīdz trenēt manu sievišķo pusi.”

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē