• «Degpunktā» vadītāja Diāna Eisaka ar kāzām skaisti šokē savējos

    Attiecības
    Lauma Lapsa
    Gita Vīksne
    20. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Diāna Eisaka-Vasilevska un Jānis Vasilevskis-Eisaks.
    Foto: no privātā arhīva
    Diāna Eisaka-Vasilevska un Jānis Vasilevskis-Eisaks.
    Par precētu sievu kļuvusi raidījuma «Degpunktā» vadītāja Diāna Eisaka. Viņa un Jānis Vasilevskis ir kopā jau septiņus gadus un audzina četrus gadus vecu dēlu Ignatu.

    Šo vasaru raidījuma «Degpunktā» vadītāja Diāna pavada ar jaunām izjūtām – savam uzvārdam pievienojusi sava mīļotā vīrieša uzvārdu. Ideja, ka Diāna un Jānis savas attiecības varētu noformēt oficiāli, dzimusi pavisam vienkāršos apstākļos pērn decembrī, kad pāris devās iepirkties. Diāna neslēpj – bildinājuma nebija, jo viņa neesot romantiskākā meitene pasaulē. Tāpēc raidījuma «Degpunktā» vadītāja bijusi priecīga, ka doma par precēšanos bija kopējs lēmums.

    Savu īpašo dienu viņi vēlējās īpašu – tādu, lai būtu interesanti gan viesiem, gan pašiem. Tāpēc nolēmuši – rīkos pārsteiguma kāzas. Tās ieplānojuši 14. maijā – uzreiz pēc Diānas dzimšanas dienas.  Tāpēc viesi, kas pulcējās kādā Kurzemes viesu namā, sākumā domājuši, ka ieradušies uz Diānas jubileju. Tika sarīkotas sporta spēles un vārīta zupa uz ugunskura. Kad pirmā dienas daļa jau bija galā, viesi tika aicināti doties uz viesu nama istabiņām un saposties.

    Kad visi atkal sanākuši kopā, pasākuma vadītājs pēkšņi paziņoja: «Diāna un Jānis šodien viens otram saka jā!»

    Pārsteigums izdevies godam. «Tobrīd biju savā mājiņā, kur uzklāju kāzu grimu. Dzirdēju ovācijas un biju priecīga, ka šī ziņa tika uzņemta tieši šādi,» sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» atminas Diāna. 

    «Aizdomas, ka tā nebūs tikai mana dzimšanas diena, bija tikai dažām draudzenēm, bet, redzot, tur notiekošās sporta spēles, viņu aizdomas tika izkliedētas,» stāsta Diāna. Tā kā dekorācijas kāzām Jānis un Diāna veidoja paši – pirms svētku dienas tika pūsti hēlija baloni –, tad viens izsprucis un aizlidojis tieši pretī ciemiņu auto. Lai gan jaunais pāris bažījies, ka nu lielais noslēpums būs atklāts, sporta spēļu atmosfēra kliedējusi visus minējumus.

    Laulību ceremonija notika uz gleznainas pussalas.

    Līgava bija tērpusies Latvijā radītā kleitā. «Man acīs jau kādu laiku bija iekritis kāzu salons «Amelii», kur ir Latvijā šūtas kleitas. Pirms tam draudzenes man bija teikušas – kad pielaiko vairākas kāzu kleitas, vienā mirklī vienkārši jūti, kura ir īstā. Es biju uzlaikojusi jau vairākas, un likās – tā sajūta neatnāks. Tomēr man izdevās atrast savu īsto kleitu,» atklāj Diāna.

    Kāzu dienā bijis vēss, taču tas šim notikumam piešķīris īpašu noskaņu, jo bildēs redzama noslēpumaina dūmaka. Diānai mugurā bija arī mammas adīts džemperis – vārda dienas dāvana. «Skaista kāzu kleita un mammas džemperis bija jauks savienojums. Uzreiz zināju, ka mammas adīto džemperi taupīšu savai lielajai dienai,» saka Diāna.

    «Jānis pasūtīja laulības gredzenus – man sarkanā zelta, bet sev baltā zelta. Mūsu gredzeni ir klasiski, bet gruntīgi, lai kalpotu līdz mūža beigām,» saka Diāna, kas nu savam uzvārdam pievienojusi arī vīra uzvārdu.

    Pēc kāzām jaunlaulātie nedēļu pavadīja viesnīcā un baudīja spa procedūras. Medusmēneša ceļojumā viņi plāno doties rudenī, visticamāk, uz siltajām zemēm.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē