• 5 rituāli ar ceriņu ziediem veiksmei, labklājībai un mīlestībai

    Ezoterika
    Santa.lv
    Santa.lv
    21. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Arina_B / Shutterstock
    Ceriņu ziedus jau izsenis izmanto dažādos rituālos, lai pievilinātu veiksmi, labklājību un mīlestību. Apkopojam piecus ceriņu rituālus, ko izmēģināt, lai piesaistītu pozitīvu enerģiju dažādām dzīves jomām.
    1. Piecu ziedlapu ceriņš sapņu piepildīšanai
      Šo rituālu zina gandrīz ikviens, taču tas ir tik jauks, ka to nevar nepieminēt. Tradicionāli ceriņu ziediem ir četras ziedlapiņas, tāpēc retā piecu ziedlapu zieda atrašana tiek uzskatīta par veiksmes zīmi. Noplūc pieclapu ceriņa ziedu, izsaki vēlēšanos, apēd ziediņu un gaidi, kad tava vēlēšanās piepildīsies

    2. Ceriņu vanna veiksmei un harmonijai
      Vanna, kas bagātināta ar aromātiskajiem ceriņu ziediem, ir spēcīgs rituāls veiksmes piesaistīšanai. Pievieno svaigus ceriņu ziedus siltam vannas ūdenim un iegrimsti reibinošajā smaržu mākonī!

    3. Ceriņu vainagi mīlestībai un aizsardzībai
      Ceriņu vainags pie durvīm palīdz atvairīt negatīvo enerģiju un piesaista mājoklim mīlestību. Kā pamatu vainagam var izmantot lokanākus zarus, piemēram, kārklus, un izrotāt gatavo vainagu ar ceriņu ziedu ķekariem. Atceries, ka zari rūpīgi jānogriež, nevis jānolauž, lai nekaitētu ceriņam!

    4. Ceriņu sainīši veiksmei
      Piepildi mazus auduma maisiņus ar kaltētām ceriņu ziedlapiņām un ievieto tos atvilktnēs, skapjos vai zem spilvena, lai piesaistītu pozitīvu enerģiju.

    5. Ceriņu ziedlapiņu kaisīšana labklājībai
      Ceriņu ziedlapiņu kaisīšana ap mājām var piesaistīt veiksmi un finansiālus panākumus. Ja vēlies, rituālu vari padarīt vienkāršāku, novietojot pie mājokļa durvīm vāzi ar ceriņu zariem, arī tā tie piepildīs mājokli ar pozitīvu enerģiju un, protams, arī patīkamu aromātu. Ja dzīvo privātmājā, iestādi ceriņu netālu no durvīm vai loga – tad tas ziedlapiņas katru pavasari kaisīs pats! 

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē