• Vai harizmātiskais Sējānu pāris piedalīsies realitātes šovā?

    Kino un TV
    Santa.lv
    Santa.lv
    14. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Katrīne Vasiļevska bija devusies uz Intara Busuļa jaunās filmas pirmizrādi, kurā satika viņa kolēģi Reini Sējānu kopā ar sievu Maiju. Sarunā ar Sējāniem viņa centās uzzināt, ko pāris domā par realitātes šoviem un, vai viņi paši būtu gatavi kādā no tiem piedalīties?

    Harizmātiskais Sējānu pāris reizi pa reizei piedalās kāda no TV raidījumiem. Parasti viņi viesi, nevis daļa no organizatoru komandas, tāpēc Katrīne centās noskaidrot, vai viņi būtu gatavi piedalīties kādā no Latvijas pašmāju realitātes šoviem, parādot savu ikdienas dzīvi kameru priekšā. Reinis par savu dalību kādā no šāda veida projektiem ir visai tiešs un atklāts.

    «Cilvēkiem visvairāk patīk redzēt visīstāko īstenību. Man liekas, ka tas ir visaizraujošākais. [..] Realitātes šovi ir dažādi. Iespējams, ka es 99% šiem šovu teiktu nē, bet šis viens procents, lai paliek.»

    Sarunas laikā Maija piebilst, ka bieži vien dalība šādos projektos ģimenēm vainagojas ar šķiršanos, jo reizēm satura dēļ, tiek veidoti skandāli, kas izjauc savstarpējās attiecības.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē