• Slavenie vecpuiši Počs un Zāle meklēs līgavu šovā. Kā viņiem līdz šim veicies mīlas frontē?

    Šovs
    Estere Jansone
    15. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Jau šovasar tiks filmēts jauns iepazīšanās šovs «Randiņš ar diviem», kurā divi iekārojami vecpuiši Kaspars Zāle un Mārtiņš Počs mēģinās atrast savu sirdsāķīti.

    Šobrīd abi aktieri aicina šovam pieteikties daiļavas, kas vasarā gatavas ļauties romantiskam piedzīvojumam krāšņā saulainās Spānijas villā.  Jaunais realitātes šovs radies, iedvesmojoties no tādiem popularitātes lutinātiem attiecību realitātes šoviem kā «Randiņš ar Dzelzīti» un «Randiņš ar Kubasovu». Taču šoreiz attiecību peripetijas tiek paceltas pavisam jaunā līmenī – savu īsto un vienīgo tagad meklēs nevis viens, bet veseli divi Latvijā slaveni vecpuiši.

    Šovā gaidāmi spraigi uzdevumi, kuros meitenes cīnīsies par iespēju tikt pie romantiska randiņa ar kādu no puišiem.

    Neizpaliks intrigas, greizsirdība, smiekli, asaras un negaidīti pavērsieni, to visu burtiski izgreznos idilliska atpūta kristāldzidrā baseina ūdenī un neatkārtojamās Spānijas ainavas.

    Zināms, ka Mārtiņš Počs vecpuisis ir teju desmit gadus. Viņš publiskajā telpā vairījies pārrunāt savas privātās dzīves aizkulises. Vien 2015. gadā vīrietis atzinis, ka viņam iepriekšējās attiecības pajuka, jo nespēja pietiekami veltīt laika mīļotajai. Savukārt Kaspars Zāle bijis kopā ar simpātisko Dailes teātra aktrisi Ledi Dreimani. Deimžēl šim mīlasstāstam nebija ilgs mūžs – Zāle ar Dreimani uzsāka attiecības 2017. gadā un jau pēc diviem gadiem abi aktieri gāja savu ceļu. Zālem kopš tā laika nav bijušas nopietnas attiecības.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē