• Radio «Pieci.lv» izziņo jauno komandas sastāvu

    Radio
    Ziņu aģentūra LETA
    23. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pieci.lv Facebook
    Viens no sabiedriskā medija Latvijas Radio kanāliem – radio «Pieci.lv» – atjaunojis saturu un piesaistījis jaunas ētera personas jeb dīdžejus, un šodienas plkst.7 sāks skanēt jaunajā formātā, aģentūru LETA informēja Latvijas Radio pārstāvji.

    «Pieci.lv» direktors Kārlis Kazāks norāda, ka jaunajā skanējumā kanāla lineārais ēters domāts 20 līdz 45 gadus veciem klausītājiem, savukārt jaunāko auditoriju vecumā no 15 līdz 25 gadiem plānots uzrunāt multimediju vidē, kas ļauj radīt mērķauditorijai atbilstošu saturu viņiem interesantākā formā.

    Latvijas Radio valdes locekle programmu un pakalpojumu attīstības jautājumos Ieva Aile norāda, ka, būtiski mainoties satura patērēšanas paradumiem, tradicionālie mediji globāli sastopas ar lieliem izaicinājumiem – FM viļņu auditorija pakāpeniski sarūk, tiek meklēti risinājumi gados jaunu cilvēku uzrunāšanai.

    Jaunais saturs tiks veidots un izvietots sociālo tīklu platformās un digitālajos kanālos, ievērojot mediju patērēšanas paradumus jauniešu vidē, informē Kazāks.

    • Darbadienu rīta programmu «Citi Rīti» turpmāk vadīs grupas Citi Zēni mūziķis Jānis Pētersons, bet dienas programmu no plkst. 13.00 līdz 16.00 Anna Marta Daldere, kura plašāk zināma sociālā tīkla «Tik Tok» lietotājiem kā Barbara Dzelme.
    • No plkst. 10.00 līdz 13.00 katru darbadienu Latvijas Radio 5 ēterā dzirdēsim Toms Grēviņš, kurš parūpējies par īpašu muzikālu programmu.
    • Savukārt klausītāju jau iemīļotā ētera personība Linda Samsonova turpmāk darbadienās rūpēsies par pēcpusdienas ēteru, no plkst. 16.00 līdz 19.00 vadot raidījumu «Piektais ātrums» un kļūstot par muzikālāko un izklaidējošāko klausītāju ceļabiedru.
    • Arī sestdienās un svētdienās notiks rosība – Kristofers Malnačs no plkst. 9.00 līdz 12.00 vadīs raidījumu «Nākamais rīts», kas būs vienīgais komforta ēters Latvijā pēc jaudīgas piektdienas, savukārt plkst. 12.00 ēteru pārņems Jānis Roberts Baķis, un līdz pat plkst. 15.00 skanēs raidījums «Vieglās brīvdienas», informējot par aktualitātēm kultūrā, dzīvesstilā un mūzikā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē