• Noskaidrota Skaistākā tautumeita un mīļākie koru virsdiriģenti un deju virsvadītāji!

    Svētki
    Santa.lv
    Santa.lv
    10. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Skaistākā tautumeita Laima Ostrovska no Cēsīm, TDK "Zelta Virpulis".
    Foto: Kārlis Miksons / Latvijas Televīzija
    Skaistākā tautumeita Laima Ostrovska no Cēsīm, TDK "Zelta Virpulis".
    Visu Dziesmu un Deju svētku laiku portālā Santa.lv noritēja konkurss «Skaistākā tautumeita», kurā varēja pieteikties ikviena Svētku dalībniece. Tāpat visiem Svētku dalībniekiem un skatītājiem bija iespēja balsot par savu mīļāko virsdiriģentu vai deju virsvadītāju. Noskaidrojam rezultātus!

    Skaistākā tautumeita 

    Šajos Dziesmu un Deju svētkos uzsākām lielisku tradīciju – konkursu «Skaistākā tautumeita» –, kurā varēja pieteikties ikviena Svētku dejotāja vai dziedātāja! Aplūkojot konkursa dalībnieces, var vēlreiz pārliecināties, cik lieliski tautastērps izceļ katras unikālo skaistumu!

    Kopumā konkursā “Skaistākā tautumeita” piedalījās 95 dalībnieces no visas Latvijas un arī diasporas, pārstāvot tādas pilsētas kā Rīga, Cēsis, Viļaka, Baloži, Ķekava, Saldus, Priekule, Liepāja, Kuldīga, Ape, Valmiera, Talsi, Plāņi, Ludza, Dobele, Lubāna, Krāslava, Jūrmala, Rauna, Tartu (Igaunija), Madliena, Madona, Ainaži, Mārupe, Valle, Ērgļi, Alsunga, Bauska, Aizkraukle, Sigulda, Ogre, Tukums, Viesīte, Pededze, Rude, Jaunpiebalga, Līvāni, Piltene, Gulbene, Lapenieki, Jelgava, Priekuļi, kā arī Lenuāra (ASV), Tartu (Igaunija), Brisele (Beļģija) un Čigāka (ASV).

    Šoreiz «Skaistākās tautumeitas» titulu un 150 eiro dāvanu karti dizaina viesnīcā «Villa Santa» ar 1264 balsīm ieguvusi Laima Ostrovska no Cēsīm, TDK «Zelta Virpulis». 

    Mīļākais virsdiriģents un virsvadītājs

    Tāpat, noslēdzoties Svētkiem, noslēdzās arī portāla Santa.lv rīkotais balsojums par Svētku dalībnieku un apmeklētāju mīļākajiem koru virsdiriģentiem un deju virsvadītājiem. Tā bija iespēja ar savu balsi pateikt viņiem paldies! Starp kora virsdiriģentiem visvairāk balsu (1231 balsis) šoreiz ieguva Ints Teterovskis, savukārt visvairāk paldies (905 balsis) starp deju virsvadītājiem nopelnīja Guna Trukšāne. Abiem dāvinām digitālā žurnāla Santa+ mūža abonementu. 

     

    Konkursu sadaļas un dalībniekus vari apskatīt šeit:

    Konkurss «Skaistākā tautumeita»

    Nobalso par savu mīļāko koru virsdiriģentu!

    Nobalso par savu mīļāko deju virsvadītāju!

    Citi raksti Dziesmusvētku sadaļā

     

     

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē