• Mūziķis Mo Aspen laiž klajā juteklisku indīpopa un hiphopa dziesmu

    Mūzika
    Estere Jansone
    9. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Indīmūziķis Mo Aspen kopā ar video izdevis savu otro singlu no šī gada beigās gaidāmā indīmūzikas albuma «Viens».

    Dziesmai «Kura No Tām» ir popmūzikas raksturīga skaņas apstrāde un plašs piedziedājums. Aiz kura seko neliels melodisks hip-hopa izpildījums. Fonā paturot vieglas indīmūzikas akustiskās ģitāras ritmu, kas rada papildu intimitāti.

    Dziesma stāsta par situāciju, kad abu cilvēku starpā ir acīmredzamas abpusējas jūtas, bet viena puse to mēģina neizrādīt un skaļi neizteikt, radot otrā dažādus jautājumus. Video vizuāli attēlo iemīlēšanās un iekšējo prieka jeb patīkamā satraukuma sajūtu, kura vienlīdz tomēr mijās arī ar neapstādināmām domām un šaubām.

    Mūzikas autori un izpildītāji ir Modris Apse un Tomass Saulietis. Teksta autors, skaņu inženierija, producēšana un miksēšana – Modris Apse. Video operators – Kaspars Merklins. Video režija Kaspars Merklins un Edgars Granits.

    Mo Aspen atgādina, ka albumā «Viens», tam esot otrajam albumam kopumā – ieguldīts liels darbs un katrai dziesmai, kuras iznāks gada gaitā. Katram skaņdarbam gaidāms arī video. Tajās arī būšot plaši pazīstami viesmākslinieki. Turklāt nākamais singls ieskandinās vasaras sākumu – vienā dziesmā vienojot veselus trīs jaunos Latvijas reperus.

    Dziesma seko pēc šogad nesen izdotā pirmā singla «Jāiet Tālāk», kurš jau izskanējis vairākās latviešu radio stacijās un saņēmis labas atsauksmes, tostarp no vairākiem pazīstamiem un pieredzējušiem latviešu mūziķiem. Tāpat arī Mo Aspen iepriekš piedalījies «Ghetto Faktorā» un radiostacijās bijis dzirdams jau ar vairākiem iepriekš izdotajiem singliem kā «Šī ir Latvija», «Hold Me Close», «Ģeodēzists» u.c

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē