• Latvijā koncertēs Andrea Bočelli dēls Mateo

    Mūzika
    Estere Jansone
    3. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Šovasar Latvijā pirmo reizi uzstāsies itāļu dziedātājs un komponists Mateo Bočelli. Leģendārā tenora Andrea Bočelli dēls pēc debijas albuma «Matteo» izdošanas devās plašā turnejā, kuras ietvaros jūnijā sniegs koncertu arī Dzintaru koncertzālē.

    Andrea Bočelli cienītājiem ir vērts vasaras plānos iekļaut Mateo Bočelli koncerta apmeklējumu 14. jūnijā. Dziedātājs Mateo sola latviešu klausītājus pārsteigt ar klasiskās mūzikas skaņdarbiem, itāļu samtainākajām popmūzikas dziesmām un slavenu starptautisku hitu interpretācijām.

    Mateo Bočelli ir audzis klasiskās mūzikas, kā arī tādu izcilu mākslinieku kā Frenka Sinatras un Vitnijas Hjūstones, dziesmu pavadībā. Vēlāk par viņa elku kļuvis arī Eds Širāns. Sākot ar bērnības gadiem, Mateo ieguvis vispusīgu muzikālo izglītību, studējot dziedāšanu un klavierspēli Mūzikas konservatorijā Lukā, Itālijā.

    Kā dziedātājs Mateo Bočelli pirmo reizi izpelnījās uzmanību, kad viņa skaistā balss kļuva par perfektu pavadījumu viņa slavenajam tēvam albuma «Sí» duetā «Fall on Me». Taču klausītājiem bija jāgaida vēl daži gadi, pirms daudzsološais dziedātājs sāka savu personīgo mūzikas karjeru. 2020. gadā viņš izdeva pirmo singlu, skaisto mīlas dziesmu «Solo», kurā klasiskās ārijas elementi apvienoti ar pop melodiju. Un tikai trīs gadus vēlāk, 2023. gada vasarā, Mateo Bočelli beidzot izdeva savu ilgi gaidīto debijas solo albumu «Matteo», kam sekoja turneja pa ASV, Eiropu un Austrāliju.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē