• Elīna Didrihsone kļūst atklāta: Pelnām mēs kopā, bet tērē Nauris

    Kino un TV
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Influencere Katrīne Vasiļevska un uzņēmēja Elīna Didrihsone viesojās Ventspilī, lai apskatītu vienu no Didrihsonu ģimenes dzīvokļiem. Šo dzīvokli esot bijis plānots izīrēt, taču Elīnas vīrs to esot izveidojis par dārgu interjera dizaina paraugu un ģimene nolēmusi šo dzīvokli paturēt sev. Viņa arī neslēpj, ka īsti nav bijusi sajūsmā par vīra dārgajiem pirkumiem tā iekārtošanā un atklāj, kā viņi atrod vidusceļu starp savos tēriņos.

    Ietekmīgā influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone savā sociālo tīklu kontā dalās gandrīz ar visu – ikdienas rūpes par dēliņu, biznesa vadīšana un savām attiecībām ar vīru. Taču šovā «Slavenības. Bez filtra» viņa atklāti pastāsta par sava vīra Naura iepirkšanās paradumiem, kuri reizēm ir radījuši strīdus.

    «Mums sākotnēji bija strīdi par to, ka pelnām mēs kopā, bet tērē Nauris. Pa dienu es tik daudz strādāju, ka man nav laika tērēt. Es viņam vienmēr esmu teikusi, pat ja tu pieņem šos maksājuma jautājumus, es gribētu būt lietas kursā kā minimums, un otrs, pirms tu pērc, tu konsultējies ar mani.»

    Kā Elīna pati teica, ka Dievs viņu esot apveltījis ar gaumes garšu un Naurim tās tomēr nav, tāpēc gandrīz ikviens pirkums tiek apstiprināts ar viņu. Ja Elīna ir taupītāja un lielākoties iepērkas gudri un skatās uz akcijas precēm, tad Nauris mīl izvēlēties vislabāko, neatkarīgi no cenas. Viens no iemesliem varētu būt viņa turīgā ģimene.

    «Es saprotu, ka viņš tāds saknē ir. Viņš nāk no ģimenes, kura ir turīga, un es saprotu, ka tas ir saknē, ko izmainīt es nevaru. Viņš tāds ir, ja pērk, tad vislabāko.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē