• Dāmas izbrīna Daugavpils pašvaldības sveiciens 8. martā. Sanācis neveikli!

    Sieviešu diena
    Estere Jansone
    9. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ekrānuzņēmums no video
    Visai neveikls sveiciens sieviešu dienā sanācis Daugavpils pašvaldības kungiem. Viņi dāmām veltījuši īpatnēju videoklipu, kurā netrūkst mulsinošu frāžu.

    Daugavpils pašvaldība 8. martā nākusi klajā ar neparastu sveicienu sieviešu dienā. Tajā redzami vairāki iestādes darbinieki, tostarp arī Daugavpils mērs Andrejs Elksniņš, kurš skaidro sieviešu neatsveramo nozīmi pasaulē. Tiesa, pašvaldības darboņiem tas izdevies nudien neveikli, jo vairākas frāzes skan dīvaini.

    «Mēs esam vīrieši. Mums, vīriešiem, vienmēr ir ko darīt. Mēs izvirzām un sasniedzam mērķus. Iekarojam virsotnes, sacenšamies, tiecamies sasniegt vairāk. Mēs esam jūsu aizstāvji. Mēs protam valdīt emocijas. Mēs esam stipri,» video sveiciena sākumā runā Daugavpils pašvaldības kungi.

    Tālāk seko kungu stāstījums par sievietēm. Viņi tās salīdzina ar skaistu ziedu, izceļ daiļā dzimuma maigumu, labestību un rūpes. Tomēr neizpratni raisījusi frāze: «Ja pasaulē nebūtu sieviešu, mēs dzīves pirmajās stundās nesaņemtu palīdzību, mūža vidū – baudu, bet beigās – mierinājumu.»

    Daugavpiliešu sveiciens raisījis diskusiju sociālajā tīklā «X», kur lietotāji ir neizpratnē par savdabīgo video scenāriju un izteikumiem. «Šis ir apsveikums sieviešu dienā vai paziņojums, ka sievietes pašas pie visa ir vainīgas?» brīnās kāda sieviete. «Daugavpils pašvaldība pateica, ka sievietes viņiem ir skaistas lietas, kas domātas vīriešu baudai un mierinājumam,» komentē kāda cita diskusijas dalībniece. Diskusijas dalībnieki ir vienisprātis – Daugavpils mēra un viņa kolēģu sveiciens izdevies neplānoti komisks.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē