Brūnā mērce ir universāla – to var pārliet cepeškrāsnī ceptiem dārzeņiem, ēst ar makaroniem, meža dzīvnieku gaļas cepeti vai izmantot par pamatu gulašam. To var glabāt ledusskapī nedēļu, var arī sasaldēt.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
1 kg dažādu gaļas atgriezumu
pāris burkāns
pāris ķiploka daiviņas
1 paliels sīpols
1 selerijas sakne
2 l iepriekš sagatavota buljona
300 ml sausa sarkanvīna
2 ēdamkarotes miltu biezināšanai (var arī nebiezināt)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!