• Spinātu lazanja- ne mazāk garda kā klasiskā māsa.

    Itālijas virtuve
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    28. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Spinātu lazanja
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Spinātu lazanja
    Veselīgs, sātīgs un pavasarīgs sveiciens no Itālijas virtuves.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    40m
    Kopējais laiks
    1st

     

    Noderīgi!

    • Lazanju parasti gatavo un cep lielā kopējā veidnē, bet to var gatavot arī atsevišķos porciju trauciņos.
    • Gatavojot lazanju, nevajag pārspīlēt ar produktu daudzveidību, jāievēro to garšas saderība.
    • Lai lazanja izceptos mīksta un sulīga, jāpagatavo pietiekami daudz mērces. Veidnes dibenā vienmēr ieklāj nedaudz mērces un tikai tad liek nevārītas plāksnītes.
    • Ja veidnes izmēri atļauj, plāksnītes tajā klāj pamīšus abos virzienos. Tā lazanja labāk turēsies kopā un būs vieglāk sagriežama. Izceptu lazanju nedaudz padzesē un tad sagriež.
    • Lazanjas plāksnītes, lai pielāgotu veidnes lielumam un formai, var lauzt gabalos. Tās nav jāvāra, ja vien tas nav īpaši norādīts uz iesaiņojuma.
    • Ja pastas plāksnītes paredzēts vārīt, tad svarīgi ir nepārvārīt. Tās vāra tikai dažas minūtes un aukstā ūdenī strauji atdzesē.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē