• VIDEO: Šokējoši – mamma internetā ierauga, ko aukle dara ar viņas bērnu

    Bērni
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadri no video
    Kāda māmiņa dalījusies ar rūgtu pieredzi atklājot, ka pavisam nejauši vietnē «TikTok» pamanījusi publicētu video, kurā redzams, kā aukle viņas bērniņu krata ratos.

    Mazās meitenītes mamma vietnē «Facebook» raksta: «Šādi auklīte «pastaigājās» ar manu 5 mēnešus vecu meitiņu pagājušajā ceturtdienā, par ko es uzzināju no šī TikTok video nākamajā dienā. Nekavējoties aizbraucam ar bērnu uz BKUS, kaut arī redzamu problēmu ārsti nekonstatēja, mēs pierakstījāmies arī uz neieosonografiju. Iesniegums policijā ir uzrakstīts. Auklīti atradu caur citu līdzīgu Facebook grupu. Vecāki, esiet uzmanīgi, auklīte arī minēja, ka viņai ir vēl klienti, kas dzīvo Rīgā, Miera ielā 85, ģimenē ir 2 gadus vecs bērns ar jaundzimušo bralīti/māsiņu, ja kāda ģimene sevi atpazina, uzrakstiet komentāros, es ar jums sazināšos privāti.»

    Video redzams, ka pie aukles piebraukušas divas policijas mašīnas un tiek veiktas pārrunas.

    @r.paperosovs Сегодня была замечана неадекватная мамаша, которая решила так сказать встряхнуть своего новорожденного, а может это и не ее новорожденный! Полиции сообщено на месте, полиция моё заявление проигнорировала, вот такие чудеса #valstspolicija #policija #Издевательств #ребенок #полиция #latvijaspolicija #degpunkta #delfi #retv #beztabu #дети #Ребенок #latvia #latvija #latvijaspolicija ♬ suara asli – 𝙎𝘼𝙉𝙉 – 𝙎𝘼𝙉𝙉 𝙈𝙐𝙎𝙄𝘾🎵🇲🇨

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē