• Durvis vēris Mūsa Motors Rīga atjaunotais servisa centrs

    Auto serviss
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    5. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Šī gada oktobrī noslēgusies Mūsa Motors Rīga servisa pārbūve Renault un Dacia salonā K. Ulmaņa gatvē 5. Pārbūve tika uzsākta 2019. gadā un noritēja divos posmos. Servisa atjaunošanas laikā uzņēmums ir uzstādījis jaunas iekārtas, kas turpmāk palīdzēs nodrošināt apkopes un remontu iekšdedzes dzinēju automašīnām un elektomobiļiem, kā arī automašīnām, kas aprīkotas ar LPG iekārtām.

    Lai pilnveidotu sniegto pakalpojumu klāstu, uzņēmums Mūsa Motors Rīga iegādājies un servisā uzstādījis vairākas jaunas profesionālas iekārtas, kā, piemēram, auto virsbūves remonta robotu un krāsu jaukšanas ierīci, kā arī ierīkojis mūsdienīgu auto savirzes stendu un jaunas eļļas un gaisa padeves caurules.

    Pārmaiņas piedzīvojušas arī servisa centra telpas – ieklātas jaunas specializētas grīdas flīzes, telpām ir jauns griestu un sienu krāsojums, kā arī uzstādīts moderns un energoefektīvs apgaismojums. Tāpat ir ierīkota jauna ventilācijas sistēma, atjaunota ugunsdrošības sistēma, kā arī kosmētiski atsvaidzinātas un uzlabotas telpas, kas paredzētas servisa personālam.

    “Uzsākot servisa centra pārbūvi, bijām izvirzījuši sev divus mērķus – paplašināt pieejamo pakalpojumu klāstu un nodrošināt labākus darba apstākļus servisa darbiniekiem. Tagad servisā iespējams veikt apkopes ne tikai iekšdedzes automašīnām vai ar LPG iekārtām aprīkotiem auto, bet arī elektomobiļiem.

    Elektroauto apkalpošana mūsu servisā pieejama, pateicoties speciālām Renault apmācībām, ko izgājuši mūsu servisa meistari. Jaunais servisa centrs ļaus mums vēl veiksmīgāk un raitāk veikt arī plaša klāsta apkopes un remontus komerctransportam.

    Mums ir ļoti svarīgi, lai klienti būtu apmierināti ar mūsu servisa centra darbību, tāpēc turpmāk veiksim arī klientu apmierinātības auditu,” norāda Oļegs Aleksejevs, Mūsa Motors Rīga servisa vadītājs.

    Pēc pārbūves Mūsa Motors Rīga servisa centrs K. Ulmaņa gatvē 5 ir kļuvis par plaša spektra autoservisu.

    Klientiem ir pieejamas apkopes un remontdarbi kā garantijas, tā pēcgarantijas periodā, kā arī virsbūves remonts visu zīmolu automobiļiem.

    Serviss tagad strādā divās maiņās un ir atvērts arī nedēļas nogalēs.

    Būtiskas izmaiņas notikušas arī maiņas auto piedāvājumā, atvieglojot servisa klientu ikdienu. Servisa maiņas auto tagad ir pieejami ne tikai vieglo auto īpašniekiem, bet arī komerctransporta klientiem. Reaģējot uz Covid-19 situāciju, pirms un pēc servisa klientu auto tiek dezinficēti.

    “Mums ir svarīgi reaģēt uz klientu vajadzībām un nodrošināt augstāko iespējamo klientu apkalpošanas līmeni, un atjaunotais servisa centrs mums šādu iespēju sniedz.

    Pateicoties pārbūvei un remontam, mums ir plaša riepu un disku uzglabāšanas telpa, uz vietas ir pieejams lielāks rezerves daļu un apkopēm nepieciešamo materiālu klāsts. Ar šī servisa centra pārbūvi mēs nostiprinām savu servisa tīklu visā Latvijā, palīdzot reģionālajiem pārstāvjiem sniegt vēl plašākus un kvalitatīvākus pakalpojumus,” uzsver Oļegs Aleksejevs.

    Līdz ar jaunu aprīkojumu un svaigām telpām Mūsa Motors Rīga Renault un Dacia auto īpašniekiem piedāvā vairākas jaunas auto apkopju programmas, kas ļaus samazināt automobiļu uzturēšanas izmaksas un būs lielisks palīgs ikdienā.

    To vidū ir, piemēram, Easy service pakotne, kas garantē apkopes un remontu par fiksētu maksu, vai “2+” un “4+”, kas ietver īpašu piedāvājumu mazlietoto auto rezerves daļām, kā arī atlaides servisa darba izmaksām. Tāpat Mūsa Motors Rīga servisa centram ir noslēgta sadarbība ar Latvijas Automoto biedrību (LAMB), tā nodrošinot Renault un Dacia klientiem nepārtrauktu tehnisko atbalstu uz ceļa.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē