• Veidos atbalsta grupas cilvēkiem ar hroniskām slimībām

    Sabiedrība
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    15. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Cilvēku ar īpašām vajadzībām sadarbības organizācija «Sustento» veidos atbalsta grupas cilvēkiem ar dažādu veidu hroniskām slimībām.

    Iecerēts, ka no šā gada septembra divas reizes mēnesī šiem cilvēkiem būs iespēja tikties organizācijas telpās Rīgas centrā, lai savstarpēji un ar speciālistiem pārrunātu dažādus sev aktuālus jautājumus.

    Pētījumi liecina, ka hroniskās slimības var ierobežot fiziskās spējas, piemēram, staigāšanu, piecelšanos, radīt sāpes un diskomfortu, ietekmēt cilvēka labsajūtu un dzīves kvalitāti, piemēram, izraisīt trauksmi, depresiju.

    «Sustento» lūdz atsaukties pacientus, kam nesen noteikta hroniskas slimības diagnoze, lai piedalītos atbalsta grupās, saņemtu speciālistu konsultācijas un atrastu sev līdzīgos. Dalība atbalsta grupās ir bez maksas. Pieteikšanās līdz 10. septembrim, rakstot uz e-pastu [email protected] vai zvanot pa tālruni 67590437.

    Projektu «Ziņas senioriem» finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par «Ziņas senioriem» saturu atbild Žurnāls Santa.

    Ziņas senioriem

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē