• Tramps draud padzīt princi Hariju no ASV. Iemesls ir!

    Britu karaļnams
    Estere Jansone
    20. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Princis Harijs un Megana Mārkla
    Foto: Shutterstock
    Princis Harijs un Megana Mārkla
    Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps paziņojis – ja viņam izdosies uzvarēt prezidenta vēlēšanās, viņš izraidīšot no valsts britu karaļnama melno avi princi Hariju.

    Donalds Tramps šobrīd aktīvi gatavojas prezidenta vēlēšanām, kas gaidāmas rudenī. Viņš pirmsvēlēšanu kampaņā jau paspējis izteikt dažādus skaļus solījumus, un nu ir parādījusies kārtējā pērle. Intervijā ar britu mediju «GB News» Donalds paziņoja, ka plāno sodīt, iespējams, pat deportēt, britu karaļnama melno avi – princi Hariju. Tramps skaidro, ka princis ir samelojies, noformējot vīzu, ziņo portāls «Reuters».

    Visiem nepilsoņiem, kas pretendē uz ASV vīzu, vienā no daudzajiem aizpildāmajiem lauciņiem godīgi jānorāda, vai viņi agrāk mēģinājuši vai pat lietojuši narkotikas. Šis fakts būtiski ietekmē to, vai cilvēkam tiek piešķirta vīza. Savukārt, ja vietējā pilsonības un migrācijas lietu pārvalde pieķer nepilsoni melos, draud sods, tostarp, pat deportācija.

    Princis Harijs, kurš Kalifornijā ar ģimeni mitinās jau četrus gadus, savā vīzā ir atzīmējis, ka nekad nav lietojis vai mēģinājis narkotikas. Tomēr savā autobiogrāfiskajā romānā «Liekais» Harijs raksta, ka jaunībā nedaudz paniekojies ar aizliegtām vielām. Viņš pamēģinājis marihuānu, kokaīnu un pat vēl ko stiprāku.

    Trampam vaicāts – vai tomēr nav doma piešķirt Harijam «īpašas privilēģijas» un pievērt acis uz šo it kā maznozīmīgo jaunības kļūdu? Prezidenta amata kandidāts ir nelaužams. Donalds Tramps paziņojis – ja ASV Iekšzemes drošības departaments tomēr pieķers Hariju melos, būs vien «attiecīgi jārīkojas». Tiesa, Tramps intervijā atzina, ka vēl nezina, kādu tieši sodu par šādu pārkāpumu varētu piespriest Harijam.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē