• Rīgā pirmizrādi piedzīvos krievu režisora Kačanova filma «Rītausmas maršs»

    Kultūra
    Ziņu aģentūra LETA
    8. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Kinoteātrī «Splendid Palace» šodien plkst.18 pirmizrādi piedzīvos krievu režisora Romāna Kačanova filma «Rītausmas maršs», pēc kuras veidošanas kinorežisors pameta Krieviju, aģentūru LETA informēja filmas veidotāju pārstāve Jeļena Safronova.

    Viņa pavēstīja, ka filmas darbība risinās Piemaskavā 20.gadsimta deviņdesmitajos gados. Filmas galvenais varonis pelna naudu, filmējot reklāmas rullīšus un organizējot koncertus. Viņš uzņemas organizēt jauno mūziķu konkursu, kura uzvarētājs ir izvēlēts jau iepriekš.

    Uzstāties ierodas nevienam nepazīstami mūziķi, kas pārstāv dažādus mūzikas žanrus un virzienus. Māksliniekus vieno vēlme izpausties. Nejaušība ievieš savas korekcijas norises plānā, un pasākums iegūst negaidītu pavērsienu – uzvarētājs nav zināms līdz pat pēdējam konkursa numuram. Filmas veidotāji atzīmē, ka kinolente ir par «krievu tautas atvadām no brīvības».

    Lomas kinolentē atveido aktieri Ivans Semjonovs, Varvara Komarova, Sola Monova, Fēlikss Bondarevs, Liāna Griba, Kuzma Kotreļovs, Dans Rozins, MC Seņečka, Aleksandra Kiseļova, Artemijs Troickis, Naiks Borzovs, Žanna Aguzarova, Gariks Sukačovs, Nikola Kosinska, Gara Kačanova un Vasilijs Zvjozdkins.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē