• Rajevs nolēmis iet politikā, pievienojoties Ulda Pīlēna apvienībai: Esmu nolēmis neklusēt

    Politika
    Santa.lv
    Santa.lv
    29. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Latvijas Sauszemes spēku komandieris, atvaļinātais pulkvedis Igors Rajevs paziņojis, ka nolēmis iesaistīties politikā.

    “Nebiju nekādā veidā plānojis iesaistīties Saeimas vēlēšanu kampaņā, taču vairākas lietas ir likušas man mainīt savu viedokli. Esmu bieži izteicies, ka daudzas lietas Latvijas aizsardzības nozarē šobrīd stagnē. Mums nepieciešamas pārmaiņas un jauni risinājumi," video uzrunu iesāk Rajevs.

    Viņš norāda, ka mums jāmācās no ukraiņiem. Lietderīgi un pareizi jāizmanto laiks, kuru mums dāvā ukraiņu karavīri, lai pēc iespējas labāk nostiprinātu Latvijas aizsardzības spējas.

    "Tas, kā izskatās ir radījis virkni aizvainojumu mūsu politiskajā vidē. Īpaši zīmīgi ir fakts, ka tieši pēc tam, kad es sarunās ar vairāku vadošo partiju politiķiem atteicos iekļauties viņu partiju vēlēšanu sarakstos, par mani sāka izplatīties dažas viltus ziņas. Sakritība?

    Tas man lika uzdot sev jautājumu: “Vai tiešām politiķi tik ļoti baidās no virsnieka viedokļa?”

    Atbildot sev un savai sirdsapziņai, es esmu nolēmis neklusēt, godīgi un atklāti paust savu viedokli. Tāpēc esmu pieņēmis lēmumu atsaukties Ulda Pīlēna aicinājumam un iekļauties viņa jaundibināmās biedrības profesionāļu komandā. Jo es redzu, ka Latvijas aizsardzības jomai un politikai ir vajadzīgas jaunas idejas, profesionāla attieksme un galvenais – godīga konkurence, nevis politisko aizkulišu spēlītes.”

    «Ar šo arī paziņoju, ka pārtraucu uzstāties kā regulārs eksperts masu medijos, bet turpināšu paust savas pārdomas un redzējumu savos sociālo tīklu profilos «Facebook» un «Youtube». Gods kalpot Latvijai!" savu runu noslēdz Rajevs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē