• Naktī valsts austrumos snigs

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    23. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Naktī uz ceturtdienu valsts centrālajos un austrumu rajonos īslaicīgi līs un snigs slapjš sniegs, vietām austrumu rajonos gaidāms arī sniegs.

    Kā prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi, laiks būs mākoņains, taču no rietumiem debesis pakāpeniski skaidrosies. Atsevišķos posmos ceļi būs slideni.

    Pūšot lēnam līdz mērenam rietumu, ziemeļrietumu vējam, dažviet izveidosies migla, un gaisa temperatūra pazemināsies no 2 līdz –3 grādiem.

    Ceturtdien laiks būs daļēji mākoņains un nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu puses vējš, un gaiss iesils no 8 līdz 13 grādiem, savukārt vietām piekrastes rajonos nebūs siltāks par 7 grādiem.

    Rīgā naktī debesis būs mākoņainas, tās pirmajā pusē gaidāms arī neliels lietus, taču no rīta mākoņi izklīdīs. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu, ziemeļrietumu vējš, un gaiss atdzisīs no 1 līdz 3 grādiem.

    Galvaspilsētā diena būs saulaina un sausa, vien pēcpusdienā debesis palaikam aizklās mākoņi. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu puses vējš, un termometra stabiņš sasniegs pat 12 grādu atzīmi.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē