• Nākamnedēļ notiks sabiedrisko mediju gada balvas «Kilograms kultūras 2021» svinīgā ceremonija

    Kultūra
    Ziņu aģentūra LETA
    10. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Nākamajā sestdienā, 19.februārī, notiks sabiedrisko mediju gada balvas «Kilograms kultūras 2021» svinīgā ceremonija, aģentūru LETA informēja Latvijas Televīzijā (LTV).

    Balvas nominantus – oriģinālākos un kvalitatīvākos aizvadītā gada Latvijas kultūras notikumus – sabiedrisko mediju kultūras jomas profesionāļu žūrija izvirzīja astoņās kategorijās – «Mūzika», «Vizuālā māksla», «Literatūra», «Kino», «Teātris», «Mantojums», «Pārsteigums», «Notikums», bet skatītāji un klausītāji izvēlējās trīs balsojumos – «Pavasara», «Rudens» un «Ziemas». Devītajā kategorijā «Mana kultūrvieta» bija iespēja balsot par visa gada garumā izvirzītajām iecienītākajām kultūras baudīšanas vietām.

    «Kilograms kultūras 2021» pasniegšanas ceremonija būs vērojama plkst.21.05 LTV1 un «REplay.lv», kā arī klausāma «Latvijas Radio 1» un «Latvijas Radio 3 Klasika» programmās.

    Tiešraides ceremonija arī šogad notiks bez aicinātajiem viesiem, laureātu apbalvošana un muzikālie priekšnesumi noritēs, ievērojot epidemioloģisko drošību.

    «Kilograms kultūras» ir sabiedrisko mediju apbalvojums kultūras jomā, kas apliecina sabiedrisko mediju aktīvu līdzdarbību Latvijas kultūras dzīves procesos. Balvu piešķir LTV, Latvijas Radio un Latvijas sabiedrisko mediju portāls «LSM». Tradīcija aizsākta 2012.gadā, kad balvas tika pasniegtas par spilgtākajiem 2011.gada kultūras notikumiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē