• Mairim Briedim izgriež pogas leģendārais bokseris Maiks Taisons

    Sports
    Marta Kalniņa
    9. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mairis Briedis vai Maiks Taisons? Džeiks Pols izvēlējās Maiku...
    Foto: Shutterstock, no izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Mairis Briedis vai Maiks Taisons? Džeiks Pols izvēlējās Maiku...
    Velti Mairis Briedis mēnešiem ilgi visādos veidos centās izaicināt uz cīņu pasaulslaveno jūtūberi Džeiku Polu. Kādēļ gan viņam cīnīties ar latvieti, ja sarunāta episka cīņa ar boksa leģendu Maiku Taisonu?

    Šajā vasarā sporta pasaulē notiks kas nepieredzēts – slavenais bokseris Maiks Taisons ringā tiksies ar jūtūberi Džeiku Polu, un šo cīņu tiešraidē rādīs «Netflix».  Tā notiks Teksas štatā Ārlingtonā 20. jūlijā, un jau tagad tiek lēsts, ka kļūs par pasaulē visu laiku skatītāko sporta notikumu. Vēl gan nav noteikts – tā būs profesionāļu cīņa vai tomēr – šovs.

    Taisons ir 58 gadus vecs smagsvara bokseris ar vārdu, un viņš ir lieliskā fiziskā formā, lai gan ringā nav bijis jau sen. No 1987. līdz 1990. gadam viņš bija neapstrīdams čempions smagajā svarā. Džeiks pretī var likt savu jaunību (viņam ir 27 gadi) un pārgalvību. Viņš ir slavens ar saviem izaicinājumiem uz boksa maču.

    Pirms četriem gadiem Džeiks boksa cīņā pieveica kādreizējo NBA basketbolistu Neitu Robinsonu. Šie abi bija iesildītāji lielajai cīņai – tovakar ringā tikās Taisons un Rojs Džounss juniors.

    «Aplis ir noslēdzies, tāpēc būs vēl jo interesantāk skatīties cīņu.

    Viņa boksa ceļš sākās vakarā, kad es cīnījos ar Roju Džounsu,» tagad pauž Taisons.

    Pols profesionāla karjerā ir uzvarējis deviņās no desmit cīņām, sešās no tām pretinieku nokautējot. YouTube zvaigzne kādu dienu plāno pacīnīties pat par pasaules čempiona titulu. Taisons ir visnotaļ bīstams pretinieks.

    Rādās, ka pēc šādas Pola cīņas Briedim vairs nav nekādu cerību  nonākt ar jūtūberi vienā ringā. Mairis ir darījis jau gana daudz, lai pievērstu sev Pola uzmanību – pat veltījis viņam repa kompozīciju, taču viss velti. Viņš gan nav vienīgais bokseris, kurš izmisīgi cenšas panākt cīņu ar Polu, lai iegūtu sev vēl nebijušu popularitāti.

    Par tādiem kā Mairis Pols saka – lielākoties nemaz nezina, kas ir šie puiši.

    «Cilvēki cenšas mani izaicināt katru dienu. Es viņiem nepievēršu uzmanību. Mani vairāk interesē tie, pret kuriem es pats gribētu cīnīties. Tāds pretinieks, kurš man liktu izkāpt no gultas un vairākus mēnešus smagi trenēties,» tā Pols. Šķiet, Briedis šajā sarakstā pagaidām nav…

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē