• Maija Armaņeva grib rīkot andeli bez ierobežojumiem: Mana māja – mani likumi

    Aktuāli
    Anastasija Kuzminova
    27. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: santa.lv arhīvs
    Stiliste un influencere pavēstīja, ka grasās sarīkot klātienē savas garderobes izpārdošanu, un interesējās, vai viņas sekotāji grib nākt uz pasākumu bez maskām un Covid-19 sertifikātiem.

    «Mana māja un mani likumi – nekādu sejas masku, sertifikātu, ID karšu, nevajag arī nekādus QR kodus,» par ideju rīkot savas garderobes izpārdošanu pagājušajā nedēļā paziņoja interneta zvaigzne un modes dāma Maija Armaņeva.

    Viņa allaž izcēlusies ar uzskatiem, ka piesardzības pasākumi pandēmijā neesot nepieciešami. Lai gan rudenī pati sasirga ar Covid-19 un sūrojās, ka pēc slimošanas pastiprināti izkrīt mati, viņai radusies ideja rīkot pasākumu tiem, kam nekādu kovida sertifikātu nav. «Iemetu makšķeri, un skatīšos, kas notiks tālāk. Šobrīd interese ir ļoti liela,» PDz atzina Armaņeva.

    Pasākuma datumu viņa vēl neatklāja.

    «Man primārais ir izpārdot savu garderobi, bet meitenēm, kurām nav QR kodu, tā būtu iespēja tikt pie drēbēm ārpus tirdzniecības centra. Kā zināms, daudzas šobrīd tajos nemaz nevar iekļūt,» pamato Armaņeva. Nevakcinētās modes dāmas viņa varētu uzņemt savā vairāk nekā 100 kvadrātmetru plašajā birojā Rīgas klusajā centrā. «Vēl skatos, cik liela ir atsaucība. Tad jau vadīšos pēc valstī noteiktiem pulcēšanās ierobežojumiem,» spriež viņa.

    Vaicāta, vai pēc šāda skaļa pieteikuma par pasākums bez maskām un kovida sertifikātiem rēķinās, ka uz to var ierasties arī kārtības sargi, Maija pasmaida: «Varbūt policists sievai vai draudzenei kaut ko arī nopirks! Lai nāk.»

    Pēcāk Maija gan piebilst: «Protams, es rēķinos, ka policija tiešām var atnākt. Es gaidu visus. Sodi var būt tikai tad, ja kaut kas tiek pārkāpts. Es likumu pārkāpt neplānoju. Varbūt visas dienas garumā tikai kādas trīs meitenes atnāks. Tas ir neprognozējams pasākums. Pat ja pieteicās daudzas, nevar zināt, cik tiešām ieradīsies,» tā influencere.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē