• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 7. līdz 13. novembrim

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    7. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Šajā nedēļā ļoti svarīgi ir nesasteigt lēmumu pieņemšanu. Vairāk koncentrējies uz tiem ikdienas aktuālajiem procesiem, kuros vērts ieguldīt savu laiku un enerģiju. Tavā viedoklī ieklausīsies. 

    Īstais laiks veidot vērtīgas attiecības! Vēro procesus, mācies no tā, ko redzi, dzirdi un pamani. Iespējams, būs jāsakoncentrē uzmanība uz kādu jautājumu, kurā iesaistīta paliela naudas summa. 

    Attiecības ar mīļoto cilvēku un mājas dzīve būs tavs enerģijas resurss. Ļoti vērtīgi atrast mazus mirklīšus arī ikdienas skrējienā, kad pateikt savam izredzētajam mīļus vārdus un pabūt līdzās. 

    • Veiksmīgs  8., 9. un 10. novembris.

    Vērsis

    Turpināsi baudīt savā virzienā vērstu uzmanību, saņemsi atzinīgus vārdus. Brīvdienās var būt izteikts enerģijas zudums, un tas nozīmē, ka jāatrod laiks mieram, jāsamazina slodze.

    Lai gan tev var būt vēlēšanās visu darīt pašai saviem spēkiem, ļoti svarīgi būs sastrādāties, meklēt jaunus kontaktus un atjaunot senus. Tiecoties pēc lieliem mērķiem, jāsamēro fantāzijas ar realitāti.

    Attiecībās, īpaši, ja tās vēl jaunas, var rasties pārpratumi un neskaidrības. Kādas nianses, kas vienam no jums šķitušas nebūtiskas, otram var izrādīties teju vai kritiskas attiecību turpinājumam.

    • Veiksmīgs 11. un 12. novembris.

    Dvīņi

    Notikumu karuselis var sākt griezties tik jaudīgi, ka šķitīs: skaidrības un kārtības nav nekādas. Ļauj, lai viss rit savu gaitu, nevis haotiski ķer un grāb kaut ko, kas lidinās pa gaisu. 

    Lai gan varbūt būs grūti sakoncentrēties atbildīgam un sistemātiskam darbam, tomēr vērts pacensties – tām darbībām, ko veiksi, tuvākajā nākotnē var būt patīkams rezultāts naudas makā. 

    Ar lielu atbildību uzņemsies rūpes par mājas dzīvi un saimnieciskiem jautājumiem. Taču rūpes būs tikai materiālas, tuvajam cilvēkam var pietrūkt tava emocionāla atbalsta, un tas var radīt domstarpības.

    • Veiksmīgs 7. un 13. novembris.

    Vēzis

    Pasaule šķitīs kā brīnišķīgs milzu skatlogs ar neskaitāmām iespējām. Brīnišķīgs laiks, lai sniegtos pēc zvaigznēm – lai sev atļautu vairāk, lai uzdrīkstētos īstenot ko sen izlolotu. 

    Būs daudz nepadarītu darbu, taču kādi līdz šim neizprotami procesi beidzot kļūs skaidrāki. Jaunās ieceres vajadzētu vispirms rūpīgi izvērtēt no visām pusēm un tad noteikt precīzu datumu, kad sākt tās īstenot.

    Mīlas dzīvē iespējami raibi notikumi – gan satikšanās, gan šķiršanās, taču nekas no tā visa, visticamāk, nebūs ilgstošs un stabils. Nemieru var radīt līdz galam nepieņemti lēmumi, nepielikti punkti.

    • Veiksmīgs 7. un 8. novembris.

    Lauva 

    Iespējams, grūtākais šonedēļ būs pabeigt iesākto – vai tā būtu saruna vai projekts –, taču tas ir ļoti būtiski. Līdzcilvēku rīcība var radīt vēlēšanos no visiem aizmukt un strādāt vienatnē. 

    Svarīgi būs palikt pie savas nostājas un savām ambīcijām. Lieliska nedēļa, lai nostiprinātu savas pozīcijas vai pat izcīnītu vietu uz vienu soli augstāka pakāpiena. Turpini savu ceļu! 

    Asi uztversi partnera kritiku un lūgumus kaut ko darīt citādi, nekā ierasts. Daudz uzmanības veltīsi dzīves praktiskajai pusei, tāpēc var aizmirsties, cik svarīgas attiecībās ir arī emocijas.

    • Veiksmīgs 8., 9. un 10. novembris.

    Jaunava 

    Turpināsi virzību pa uzvaras ceļu, ļoti svarīgi būs cilvēki, kuri ir tev blakus un atbalsta emocionāli, iedrošina un iedvesmo. Jaunās nedēļas sākums var nākt ar diezgan asiem pagriezieniem.

    Liela nozīme būs partnerībai un saskaņotam kopsolim. Lai gan tu spēj izdarīt daudz saviem spēkiem, tomēr ir jāprot pieņemt palīdzību un ieklausīties padomos. Vari saņemt atbildi, kuru jau sen gaidīji. 

    Ja attiecības aizsākušas nesen, būsi gatava no draudzīgas kopā pabūšanas tās ievirzīt nopietnākā gultnē. Iespējams, tas nenotiks tik vienkārši, kā esi iecerējusi, tomēr darīt ir vērts.

    • Veiksmīgs 9., 10. un 13. novembris.

    Svari 

    Sargies pārpūlēties – ja uzņemsies pārāk daudz darbu un pienākumu, tas var nelabvēlīgi ietekmēt ne vien pašsajūtu, bet arī veselību. Jāatrod veids, kā atjaunot savus spēka un enerģijas resursus.

    Darbā var rasties situācijas, kurās nezināsi, kā pareizi rīkoties. Iespējams, tās radīs impulsīvas un trauksmainas emocijas, tomēr nekādu negatīvu seku tavai rīcībai nebūs.

    Attiecībās esošajām ģimenes dzīve nedos nevienu atelpas mirkli, bet brīvajām būs azartiska vēlēšanās piedzīvot ko tādu, kas atmiņā paliks uz ilgiem laikiem, – sajust piedzīvojumu garšu, izbaudīt kaisli.

    • Veiksmīgs 12. un 13. novembris.

    Skorpions 

    Īstais laiks iedziļināties pašai savās domās un iecerēs, padomāt, kas raisa tavu interesi un ko būtu vērts darīt citādi.  Šādu pārdomu rezultātā var rasties nozīmīgi lēmumi.

    Darba ceļos turpināsi izvēlēties zināmus un pārbaudītus maršrutus. Svarīgi būs nepalaist garām iespējas nostiprināt savas pozīcijas. Jābūt gatavai stāties auditorijas priekšā. Neprasi no citiem to, ko pati nespēj īstenot. 

    Atkal aktuāli var kļūt senāki vai neseni notikumi, kas nedos mieru tavai sirdij. Var veidoties kas līdzīgs mīlas trijstūrim, un tas iekustinās attiecībās būtiskus jautājumus.

    • Veiksmīgs 7. un 12. novembris.

    Strēlnieks

    Būsi vismaz vienas, taču, ļoti iespējams, pat vairāku izvēļu priekšā. Galvenais, lēmumu pieņemot, ieklausīties savā sirdsbalsī un ņemt vērā savu pārliecību, nevis rīkoties tā, kā būtu izdevīgi un ērti citiem.

    Darba lietās var nākties pieņemt lēmumus jautājumos, kas vairs nav atliekami uz vēlāku laiku. Nesastreb karstu, taču nedrīksti būt arī pavisam gausa savā rīcībā un lēmumos, jo tad palaidīsi garām ko ļoti būtisku.

    Mīlas dzīvē partneris no tevis gan sagaidīs, gan arī ļoti augstu novērtēs iniciatīvu. Atvēli laiku un nežēlo pūles, lai attiecības padarītu harmoniskākas.

    • Veiksmīgs 9. un 10. novembris.

    Mežāzis

    Iespējami neparedzēti apstākļi gan mājās, gan darbā, tomēr emocionālais fons saglabāsies stabils un rāms. Pateicoties spējai ātri reaģēt, labi tiksi galā ar strauji mainīgajām situācijām.

    Darba lietās iespējamas kutelīgas situācijas, jo informācija, kuru saņemsi, var būt neatbilstoša realitātei. Būs svarīgi noturēt muguru taisnu un turēties pretī aicinājumiem iesaistīties netīrās spēlītēs.

    Romantiskajās attiecībās partneri varēsi lasīt kā atvērtu grāmatu – kā uz delnas būs redzams viss, ko viņš domā un vēlas. Jautājums tikai, vai tev tas būs pieņemams.

    • Veiksmīgs 11. un 12. novembris.

    Ūdensvīrs

    Gaidāms patīkamu notikumu un izjūtu laiks. Tādu iespēju, kādas pavērsies šonedēļ, otrreiz var arī nebūt, tomēr tas nenozīmē, ka vari rīkoties sasteigti un neapdomīgi. Aktuālas kļūs naudas lietas.

    Var rasties iespēja iepazīties ar zinošiem un ietekmīgiem cilvēkiem. Būs arī situācijas, kurās pati sev varēsi parādīt, uz ko patiešām esi spējīga kāda sava mērķa vai ieceres vārdā. 

    Mājas dzīvē gaidāma liela rosība, bieža ciemošanās un viesu uzņemšana, būs maz iespēju pabūt divatā vai vienatnē. Brīvajām iespējama kaislīga, ar erotiskām noskaņām piepildīta iepazīšanās. 

    • Veiksmīgs  8. un 13. novembris.

    Zivis 

    Daudz laika un rūpju veltīsi sev, savai izaugsmei un attīstībai. Kādā situācijā pār tevi var nākt būtiska atklāsme par maldiem, kuros līdz šim esi dzīvojusi. Tas var nest gan vilšanos, gan atvieglojumu.

    Darba devējs vai sadarbības partneris var runāt vienu, taču rīkoties pavisam pretēji. Iedziļinies niansēs! Būs grūti vienoties par kaut ko konkrētu, tāpēc labāk šonedēļ neko nesolīt.

    Mīlestība piepildīs tavu sirdi, nevairies noņemt rozā brilles. Iespējams, tas, ko ieraudzīsi, būs vēl labāks, nekā tev šķita, un tad varēsi būt droša, ka tiešām esi izvilkusi laimīgo lozi. 

    • Veiksmīgs 7. un 11. novembris.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē