• Krievijas diktatoram Putinam esot jauna mīļākā. Kas ir šī sieviete?

    Krievija
    Estere Jansone
    27. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock/Instagram/ekaterina_mizulina
    Kamēr Krievijas karaspēks plosās Ukrainā, Vladimirs Putins ļāvis sevi sašaut ar Amora bultu. Putinu esot savaldzinājusi par viņu 32 gadus jaunāka blondīne.

    Vēl nesen mediji rakstīja par to, ka Krievijas galvu Vladimiru Putinu saista romantiskas attiecības ar vieglatlētikas čempioni Alīnu Kabajevu. Viņiem pat esot trīs mazi bērni. Taču nu Krievijas līderis esot noskatījis sev jaunāku sievieti. Tā esot 39 gadus vecā mākslas vēsturniece Jekaterina Mizulina, ziņo «unian.net». Lai gan Putina iespējamā mīļotā ir studējusi Āzijas un Āfrikas mākslu Londonas universitātē un iemācījusies indonēziešu valodu, viņas beidzamo gadu nodarbošanās nav saistīta ar kultūru, bet gan Krievijas ideoloģijas stiprināšanu sabiedrībā. Viņa ir iesaistījusies prokremliskā organizācijā «Droša interneta līga» un rūpējas par cenzūru interneta vidē. Katja ikdienā tvarsta interneta dzīlēs izvietotus Putinam un kremlim neglaimojošus rakstus, komentārus, bildes un video.

    Ukrainas medijos un «Telegram» kanālā vairākkārt pavīdējušas ziņas, ka Putins un Mizulina kļuvuši ļoti tuvi. Nedz viņa, nedz Krievijas prezidents gan nav sniedzis nekādus komentārus par uzplaukušo mīlestību. Baumas par Putina un Mizulinas iespējamām romantiskajām attiecībām komentējusi arī Krievijas žurnāliste un cilvēktiesību aktīviste Olga Romanova. Viņa pauž, ka Jekaterina pilnībā atbilstot Putina gaumei – Krievijas vadonim ļoti patīkot gudrās «Bārbijas».

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē