• Huligāni daudzbērnu māmiņas automašīnai no riepām izlaiž gaisu: Auto nogalina cilvēkus

    Neparasti
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    17. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Kāda autovadītāja saskārusies ar nepatīkamu situāciju – viņas automašīnu apsēduši «vides aktīvisti».

    «Paldies tiem kaimiņiem, kuri izvēlējās tieši manu ģimenes mašīnu. Tieši ģimeni ar četriem bērniem, vienu vecāku, kurš ir tieši pēc operācijas gultas režīmā. To mašīnu, kura turas kopā ar pēdējiem spēkiem, jo līdzekļi pašlaik ir pāri malām. Nu tad ņemšu zīdaini uz rokām un meklēsim, kā tikt salabot riepu. Iedvesmojoša pilsētvide. Paldies!» soctīklā raksta cietusī.

    Tiek ziņots, ka nakts laikā šādi bojāti 18 transportlīdzekļi. Uz automašīnām aktīvisti atstāj arī īpašus paziņojumus. Tajos vēstīts, ka transportlīdzekļi nodara kaitējumu videi. Īpaši tas attiecoties uz SUV automašīnām, kas esot otrs lielākais oglekļa dioksīda emisiju pieauguma cēlonis pasaulē. Tāpat tiek uzsvērts, ka SUV tipa automašīnas biežāk nogalina cilvēkus nekā parastie auto.

     

    Līdzīga situāciju piedzīvoja vairāki šoferīši jau pērnā gada rudenī. Arī toreiz aktīvisti izlaida no riepām gaisu, bet uz auto atstāja zīmīti.

    «Šorīt bija ļoti jautri. Kā jūs domājat, ko mums ar to vajadzētu iesākt? Kas tie par aktīvistiem?» soctīklā «Facebook» vaicāja sieviete.

    Komentāros soctīklu lietotāji norāda, ka šādas aktivitātes nav saistītas ar dabas aizstāvēšanu, bet gan vērtējams kā huligānisms, kas ir sodāma rīcība.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē